Știri

CAS Prahova nu pare interesată de spaţiul gratuit oferit în Casa Tineretului

În primăvara acestui an, în Consiliul Local s-a făcut un mare caz pe tema alocării unui spaţiu gratuit în Casa Tineretului pentru un oficiu local al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate. În cele din urmă, după două şedinţe cu discuţii aprige, proiectul iniţiat de liberalul (de atunci) Mihai Stănescu a fost adoptat.Principalul motiv pentru crearea acestui birou teritorial al CAS Prahova a fost ca el să deservească toţi agenţii economici şi persoanele fizice din zona Câmpina şi de pe Valea Prahovei, care astfel nu mai sunt nevoiţi să bată drumul până la Ploieşti pentru o simplă hârtie. De la adoptarea hotărârii de Consiliu au trecut câteva luni bune, timp în care a părut că nu se mişcă nimic pentru punerea în aplicare a acestei hotărâri, dovadă fiind şi declaraţia alăturată a directorului Casei Tineretului, Florin Buda.S-a vorbit, la un moment dat, despre necesitatea găsirii unei soluţii tehnice pentru amplasarea unor antene puternice, care să asigure comunicarea permanentă dintre acest birou şi sediul de la Ploieşti al Casei de Asigurări de Sănătate.Indiferent de motivele care stau la baza acestei nepermise întârzieri, cineva trebuie să ia taurul de coarne.

“La aproximativ trei săptămâni după adoptarea acelei hotărâri a Consiliului Local, la Casa Tineretului a venit o delegaţie de la CAS Prahova, formată din directorul Casei şi încă doi funcţionari, dintre care unul s-a prezentat ca fiind responsabil cu logistica. S-au uitat, au inspectat, au studiat şi au spus că vor reveni, dar de-atunci nu i-a mai văzut nimeni prin Casa Tineretului…”, ne-a declarat Florin Buda, directorul Casei Tineretului.

La rândul său, iniţiatorul proiectului de atribuire gratuită a unui spaţiu pentru CAS Prahova, Mihai Stănescu, ne-a declarat: “Ceea ce a ţinut de noi, eu spun că am făcut – am pus la dispoziţie spaţiul şi încă gratuit, doar cu plata utilităţilor. Mai departe este problema CAS-ului. Nu ştiu dacă sunt alte interese, dar cred că n-ar trebui să fie probleme, pentru că inclusiv salariaţi ai Casei sunt din Câmpina, deci nu s-ar pune problema navetei lor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare