BREAKING NEWSȘtiri

Câmpineanul Alexandru Vane (PNL) va fi numit subprefect de Prahova

Astăzi, 3 martie, Guvernul a decis eliberarea din funcție a tuturor prefecților, pentru a putea face numiri în această funcție administrativă, pe criterii exclusiv politice, după ce legislația a fost modificată recent în acest sens. Potrivit deciziei Guvernului, astăzi au fost publicate în Monitorul Oficial atât deciziile de eliberare din funcție, cât și cele de numire în funcție a prefecților, în cazul județului Prahova fiind vorba de renumirea în funcție a lui Cristian Ionescu. Tot astăzi au fost publicate în Monitorul Oficial și deciziile privind eliberarea din funcție a celor doi subprefecți, Mădălina Petcu și Constantin Brezoi, susținuți de ALDE, respectiv PMP, partide care nu fac parte din actuala coaliție de guvernare.
În ceea ce privește noii subprefecți, aceștia vor fi numiți la propunerile organizațiilor județene ale USR-PLUS, respectiv PNL, în cazul USR-PLUS fiind propus Felix Bulearcă, iar în cazul PNL, câmpineanul Alexandru Vane.
Cei doi ar putea fi numiți în funcție chiar mâine, odată cu numirea prefectului, dacă agenda Guvernului va permite acest lucru.
Câmpineanul Alexandru Vane, propunerea PNL pentru funcția de subprefect, este în prezent director la Oficiul Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Prahova, are 40 de ani și a absolvit Facultatea de Management în Inginerie Economică și Dezvoltare Rurală.
De menționat faptul că Alexandru Vane este fiul Vioricăi Vane, consilier (USR-PLUS) în cadrul Consiliului Local Câmpina și finul de cununie al lui Virgil Guran, senator PNL, lider al grupului parlamentar PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare