Știri

Bobocii Școlii Sanitare „Dr. Dinu” – la al 19-lea bal

Vineri seara, în locația cu care am fost obișnuiți în ultimii ani – Restaurantul Amana Inn -, s-a desfășurat al 19-lea bal dedicat elevilor din primul an al Şcolii Postliceale Sanitare „Dr. Dinu“ din Câmpina, patronată și înființată în 1996 de către Fundaţia pentru sănătate, ştiinţă şi învăţământ „Dr. Dinu”. Cea mai veche școală de acest profil din municipiul nostru (de pe porțile căreia au ieșit, până în prezent, aproape 1100 asistenţi medicali ce lucrează astăzi în sistemul sanitar românesc), organizează la începutul fiecărui an ”Balul bobocilor”, un eveniment tradițional aproape la fel de vechi ca și instituția organizatoare. 
La eveniment au participat elevii primului an, din cele trei clase ale Școlii: AMG – asistent medical generalist, AMF – asistent medical de farmacie, şi AMBFK – asistent medical de balneofiziokinetoterapie şi recuperare medicală. Primele două specializări sunt acreditate din anii 2009 şi respectiv 2014, iar ce-a de-a treia specializare a primit autorizaţia de funcţionare în septembrie 2015. 
De partea cealaltă, au fost prezente aproape toate cadrele didactice ale SSSPC, în frunte cu prof. Angelica Ivaşcu – directoarea şcolii, şi prof. Corina Gheorghe – director-adjunct, precum și Adrian Dinu, directorul executiv al fundaţiei care patronează şcoala sanitară. Printr-un festivism bine dozat, care a reușit să încălzească relația dintre profesori și elevi, apropiindu-i și mai mult unii de ceilalți, evenimentul s-a desfășurat în nota sa obișnuită: concursuri de karaoke, de dans, precum și un concurs de declaraţii de dragoste care să conţină câteva cuvinte-cheie. 
Punctul culminant l-a constituit concursul pentru alegerea celor mai simpatici și mai atrăgători elevi din anul I și din seara evenimentului: Miss Boboc 2016 şi Mr. Boboc 2016. Doi adolescenți frumoși ca și meseria pe care și-au ales-o. (A.B.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare