BREAKING NEWSȘtiri

AUR Câmpina așteaptă scuze publice de la liderul PSD Câmpina după afirmațiile făcute la adresa candidatului lor la funcția de primar

Alianța pentru Unirea Românilor, filiala Câmpina, coordonată de Alexandru Serghei Anghel, a solicitat publicației noastre un drept la replică în urma unor afirmații făcute de Dan Ioan Mușat, președintele PSD Câmpina, într-un interviu acordat publicației noastre în data de 23 mai. Liderul social-democrat a afirmat, între altele, că „Lorena Iordache de la AUR este candidat desemnat de primarul Moldoveanu”.

Publicăm în continuare dreptul la replică prin care AUR Câmpina îi cere lui Dan Ioan Mușat să-și ceară în mod public scuze pentru afirmațiile făcute.

„Partidul AUR încurajează o campanie decentă si fără denigrări. Ținând cont de ultimele apariții și declarații din spațiul public suntem nevoiți să venim cu acest drept la replică.
În urma emisiunii înregistrate din data de 23.05.2024, dl. Ioan Mușat, în calitate de președinte al filialei P.S.D. Câmpina, a făcut niște declarații neadevărate și denigratoare la adresa candidatei la primărie din partea Alianței pentru Unirea Romanilor, doamna Iordache Lorena.
Înțelegem că i-a fost foarte ușor să arunce astfel de acuzații atâta timp cât faptele descrise de dl. Ioan Mușat au fost trăite de dânsul în interiorul filialei PSD pe care o conduce, atunci când doamna Irina Nistor a fost impusă ca și candidat la funcția de primar, lucru dovedit la momentul respectiv, prin numărul mare de demisii ale membrilor organizației.
Prin urmare, partidul AUR așteaptă scuze publice din partea președintelui filialei P.S.D Câmpina dl. Ioan Mușat și venim și cu rugămintea să nu mai practice astfel de denigrări probabil învățate în școlile de vară ale PSD”.

CMF 21240330

3 Comentarii  

  1. Cei de la Haur,fanaticii religioși declarați nu știu strategia lui Cosma și prietenilor lui Horica Tiseanu dirijata de stăpân.EI VOR ORASUL INNAPOI LA STAPAN.Decat un smecher stăpân prefer un băiat de cartier ccaratist.Aceasta caracatița impusa din membrii PSD și ex PDL trebuie sa se termine.Voturile Aur și Usr vor veni masiv din diaspora,Romanii vor vota în continuare PSD și PNL.Sa vedeți ca Aur vor fi țintă lui Duran,Nistor și Mușat.Duelul junior Duran-Ciucas merita savurat în online.

  2. Iar poporul romăn așteaptă scuze de la toți așa ziși politicieni, de fapt niște politruci, care de 35 de ani își bat joc de ei și de România. Ce mi- e aur, psd, pnl, udmr…etc..? Toți o apă și un pământ iar rezultatul este pe măsură: România este și ca rămăne mult timp cea mai săracă și coruptă țară din UE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare