Știri

AU DAT BIR CU FUGIȚII! 9 consilieri locali au boicotat votul pentru alegerea viceprimarului la Câmpina

Câmpina rămâne în continuare fără viceprimar în noul mandat, după mai bine de două luni și jumătate de tatonări și negocieri între partidele politice reprezentate în administrația publică locală. 

Ieri, 23 decembrie, pe ordinea de zi a Consiliului Local Câmpina a figurat și proiectul de hotărâre inițiat de primarul independent Alin Moldoveanu privind alegerea viceprimarului municipiului Câmpina, proiect care într-un final s-a dovedit a fi unul cu scântei, pe fondul faptului că 9 consilieri locali din cei 19 au refuzat să participe la vot, părăsind sala de ședințe.
De reținut faptul că la dezbaterea pe marginea acestui proiect de hotărâre au asistat de pe margine președintele PMP Câmpina, Ioan Pițigoi și vicepreședintele USR Prahova, Cristian Apostol.
Primii consilieri locali care au părăsit sala au fost cei de la PMP (Aron Sabo, Bogdan Ene, Marius Anghelescu), urmați câteva minute mai târziu de cei de la USR (Liviu Dumitrache, Adina Gârbăcică, Viorica Vane), PNL (Dan Nica și Florin Marcu) și Partidul Verde (Cezar Grama).
Urmăriți în continuare înregistrarea video integrală a acestei întâmplări fără precedent în administrația locală câmpineană și declarațiile/ explicațiile oferite de mai mulți lideri politici locali și județeni, printre care Liviu Briciu (POL) și Ioan Pițigoi (PMP).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare