Știri

„Asta e democraţia pentru care luptă Severin?!”

Subiectul posibilităţii (re)venirii senatorului Georgică Severin la PNL şi, mai ales, declaraţiile acestuia referitoare la PNL nu puteau trece… necomentate la conferinţa de presă a PNL Câmpina, la care au participat Virgil Guran, Liviu Briciu şi Daniel Ioniţă. „Doar la PCR se putea dizolva organizaţii… Poate acolo a vorbit domnul Severin. Cred că a vorbit gura fără el, pentru că dacă aşa înţelege el să lupte pentru democraţie, dizolvând partide, atunci ar fi trebuit să înceapă cu PDL-ul, că tot zice că acolo lucrurile nu sunt deloc în ordine. E urât ce a spus… Am avut o poziţie elegantă faţă de el, chiar am apreciat unele lucruri bune pe care le-a făcut. Asta e democraţia pentru care luptă Severin?!” – a comentat preşedintele Virgil Guran.
„Noi am administra mai bine bugetul local”
Virgil Guran a mai vorbit despre contextul politic, care afectează mai mult decât ar trebui problemele economice, dar şi despre o serie de probleme concrete ale administraţiei câmpinene: „În cazul lucrării de ieşire în DN1, ne omoară birocraţia şi nu înţeleg de ce primarul, făcând parte din partidul aflat la guvernare, nu poate vorbi pentru deblocarea lucrurilor. Aş fi dezgustat să fie doar un tertip electoral sau – şi mai grav – să pierdem finanţarea pentru acest proiect. În privinţa administrării bugetului local, un bun manager ar fi făcut cu siguranţă mult mai multe lucruri concrete. Noi am demonstrat prin afacerile noastre că ştim să administrăm un buget şi am convingerea că noi am administra mai bine bugetul local. Un exemplu în acest sens este şi Festivalul Toamnei. Este bine că s-a mai redus suma alocată, dar tot se cheltuie mult prea mult. Un astfel de eveniment – care este necesar – sunt convins că s-ar fi făcut prin sponsorizări şi prin invitarea formaţiilor locale. Dau numai două exemple – sunt sigur că formaţiile Meteor şi Alessis sunt foarte apreciate în rândul câmpinenilor şi cred ar fi venit să cânte gratis la un asemenea eveniment. În schimb, pe de o parte, ne împrumutăm, iar pe de altă parte, cheltuim miliarde pentru spectacole de acest gen”, a mai afirmat Virgil Guran. La acest din urmă capitol a fost completat de Liviu Briciu, care a punctat: „Spitalul este în moarte clinică, iar noi cheltuim banii pe asemenea spectacole”.
Arghir nu mai este membru PNL pentru că nu şi-a plătit cotizaţia! 
„Conform statutului, cine nu-şi plăteşte timp de şase luni cotizaţia încetează de drept să mai fie membru al PNL. Chiar de luna aceasta, Elvis Arghir nu mai este membru PNL, pentru că nu şi-a mai plătit cotizaţia după ce i-am retras sprijinul politic”, a spus Virgil Guran. Problema este că sprijinul politic i-a fost retras lui Arghir de-abia în luna mai, după celebra deplasare în Elveţia, ori de atunci nu au trecut şase luni. Sau poate că Arghir era dator deja de câteva luni cu cotizaţia la partid…

Un comentariu

  1. sa-l votam si pe virgil.Sa ne jongleze si el saracul bani, ca doar sa obisnuit la fotbal cum sa administreze bani altora si el sa iasa in fata precum "mesia"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare