Știri

Amicale

AFC Brebu – CSM Câmpina 1-3
Sâmbătă, la Brebu, a avut loc un meci amical între AFC Brebu şi CSM Câmpina. Câmpinenii s-au impus cu scorul de 3-1, prin golurile marcate de Negreanu, Hromei şi Olteanu.
Antrenorul Ion Burchi a folosit două formule diferite de joc pentru fiecare dintre reprize.
Repriza I: Lepădatu – Bej, Zăpodean, G. Radu, Grigoraş – Necula, Negoaisă, Burloiu, Dârstaru – Vintilă, Hromei. Repriza a II-a: Boşilcă – A. Burchi, Zăpodean, G. Radu, Grigoraş – Stroe, Ilioiu, Budileanu, Olteanu – Negreanu, Vintilă.
Ionică Burchi nu s-a arătat foarte încântat de amicalul de sâmbătă: „Nu pot să spun că a fost un antrenament reuşit, în măsura în care, cu o jumătate de oră înaintea meciului, la echipa din Brebu s-au prezentat doar câţiva jucători. Cu toate astea, băieţii s-au comportat bine în teren şi sunt încrezător pentru meciul cu Astra”.
Unirea Câmpina – AS Tufeni 4-1
Pauza impusă de Cupa Regiunilor, desfăşurată în această perioadă, a prilejuit celor de la Unirea Câmpina ocazia de a susţine, în weekend, un joc amical în compania celor de la AS Tufeni, plasaţi pe locul 2 în Seria „Slănic” a Ligii C Prahova.
Unirea s-a impus cu scorul de 4-1, prin golurile marcate de Cernea, Bica, Nichifor şi B. Şandru (penalty).
Antrenorii Costin Plăvache şi Marius Pălănceanu au folosit următoarea formulă: T. Ionescu – A. Stoica, Neagu, B. Şandru, Coman – Burlacu, Lambă, Ungureanu, Fl. Stoica – D. Ciobotaru, Nichifor. Au mai jucat: D. Şandru – Bica, Cernea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare