Știri

Alin Moldoveanu a demisionat din Consiliul Local

În ultima zi dintre cele 15 pe care le-a avut la dispoziţie pentru a demisiona din Consiliul Local, Alin Moldoveanu a făcut acest lucru. Astfel, fostul contracandidat al primarului Horia Tiseanu de la ultimele alegeri locale a ales să fie consilier personal al primarului, funcţie din care – probabil – crede că va putea să-i reprezinte mai bine pe cei care l-au votat, decât din postura de consilier local.
Consilierii au aprobat fără probleme hotărârea prin care luau act de vacantarea postului deţinut până acum de Alin Moldoveanu. Doar Elvis Arghir s-a dovedit ceva mai şugubăţ şi le-a spus colegilor săi: „Eu sunt împotrivă!”
Au fost mai multe glume făcute pe seama gestului lui Alin Moldoveanu, totul poate şi pentru că şedinţa era prea liniştită. Astfel, unii s-au întrebat dacă cei îmbrăcaţi în negru ţin doliu după plecarea lui Alin, în vreme ce acelaşi Arghir s-a arătat „dezamăgit că distinsul nostru coleg, Alin Moldoveanu, a ales să demisioneze din Consiliul Local, preferând să lucreze în Primărie”.

Un comentariu

  1. Ce este in spatele acestei demisii a lui Moldoveanu?Cum de a renuntat el la jocurile din Consiliul Local pentru un post de consilier al lui Tiseanu?Acest personaj este mult mai daunator societatii campinene decat a fost Jenica Tabacu ,alta oportunista notorie.Sunt curioasa cat va rezista Tiseanu cu el in carca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare