Știri

AISI minte?

A făcut destul de multă vâlvă la începutul acestui an scandalul iscat de Asociaţia “Inima Sfântă a lui Isus” (AISI). Mai întâi, reprezentanţii italianului Paolo Gozzo, preşedintele Asociaţiei, au solicitat un parteneriat cu administraţia publică locală. La insistenţele consilierului Jenica Tabacu s-a aprobat acel parteneriat, prin care Asociaţiei îi erau puse la dispoziţie şi mai multe săli la ultimul etaj al casei Tineretului. Parteneriatul aprobat prin Hotărârea Consiliului Local nr. 5 din 28.01.2008 în vederea implementării proiectului “Centru de zi pentru şcolari din familii vulnerabile” şi pentru care se aloca suma de 400 milioane lei vechi nu a avut viaţă lungă. La 27 martie, la solicitarea Asociaţiei, Consiliul Local a adoptat… revocarea hotărârii din ianuarie şi încetarea parteneriatului!După toate acestea, zilele trecute, prin mai multe cutii poştale din Câmpina au apărut o mulţime de fluturaşi, prin care AISI oferă posibilitatea copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 15 ani să-şi petreacă vacanţa de vară desfăşurând o serie de activităţi. Conform invitaţiei, toate aceste activităţi ar urma să se deruleze la sediul din strada Simion Bărnuţiu (foto). Toate bune şi frumoase, iar iniţiativa este lăudabilă, dar de ce a simţit AISI nevoia să menţioneze “Centrul AISI în colaborare cu Consiliul Local Câmpina oferă…”?! Şi asta, atâta vreme cât parteneriatul dintre Consiliul Local şi AISI a încetat chiar la solicitarea italianului?!

Un comentariu

  1. Buna ziua! Cine a scris acest articol ar trebui sa se intereseze mai mult de situatia aceasta! Va explic eu pentru a nu fi nevoiti sa mai mintiti! AISI a renuntat la parteneriatul cu Consiliul Local din motive bine intemeiate, parteneriat pentru proiectul Phare, prin care dupa un an de zile erau nevoiti ca serviciile sale pentru care au luptat ani de-a randul, fara ca Horia Tiseanu sa intinda un deget macar, nu cerea nimeni mana sa, sa treaca in subordinea Primariei si astfel AISI se dizolva.Spuneti voi…era corect???
    Acele fluturase primite in cutiile postale sunt in baza altui proiect, legea 350/2005 castigat de acestia. Acel proiect impunea publicitatea cu mentiunea „in colaborare cu Consiliul Local”. Asadar au admir oameniii aecstia si ce fac dansii pentru oras si sa ne fie noua rusine pentru ca trebuie sa vina strainii sa se ocupe de serviciile noastre sociale! Cine a scris acest articol, ii recomand sa petreaca o zi cu acesti oameni sa vada intr-adevar daca se merita sau nu! Asa cum primarului nu i-a pasat de echipa de fotbal, nu ii va pasa nici de copiii strazii ca doar nu sunt copiii sai! Stie doar sa promita dar doar atat! Romani suntem doar, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare