BREAKING NEWSȘtiri

Adrian Pițigoi nu mai este administrator public al județului Prahova

Începând cu 1 ianuarie 2021, Adrian Pițigoi, viceprimar al municipiului Câmpina în mandatul 2016-2020, a pierdut funcția de administrator public al județului Prahova, pe fondul faptului că nu i-a mai fost reînnoit contractul de muncă valabil până la data de 31 decembrie 2020.

Adrian Pițigoi fusese desemnat în această funcție imediat după alegerile locale din luna septembrie, în baza unui protocol la nivel județean între PNL și PMP. La acea vreme, Pițigoi a fost nevoit să-și dea demisia din funcția de consilier județean pentru a o prelua pe aceea de administrator public al județului Prahova.
Vă reamintim că Adrian Pițigoi a candidat, fără succes, pe listele PMP la alegerile parlamentare din 6 decembrie pentru obținerea unui mandat de senator, partidul pe care îl reprezintă nereușind să treacă pragul electoral pentru accederea în Parlament.

Un comentariu

  1. A copilarit in Telega ,locuieste la Campina.Daca nu au convins neamurile,va avea succes cand va renunta la aroganta si isi.va pune ordine in viata.Sa se ia de mana cu Tiseanu ca si ala alearga dupa mai multi iepuri.Ma dezgusta astfel de persoane,bine ca au schimbat primaria cu Moldoveanu,baiat priceput cu fler

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare