Știri

Administrația locală pune la dispoziție spații de cazare gratuită pentru personalul medical din Spitalul Municipal

COMUNICAT DE PRESĂ 
1. PRIMĂRIA MUNICIPIULUI CÂMPINA PUNE LA DISPOZIŢIA MEDICILOR ŞI A PERSONALULUI MEDICAL DIN SPITALUL MUN. CÂMPINA SPAŢII DE CAZARE GRATUITĂ; 
2. APEL CĂTRE CETĂŢENII MUNICIPIULUI PENTRU A RESPECTA NORMELE IMPUSE ÎN VEDEREA STOPĂRII RĂSPÂNDIRII COVID-19 
1. În urma Ordonanţei Militare nr. 4, autorităţile administraţiei publice locale care au în coordonare unităţi sanitare, vor asigura la cerere spaţii destinate repausului între ture sau gărzi personalului din sistemul public sanitar, în vederea prevenirii răspândirii virusului Covid-19 în rândul cadrelor medicale sau al familiilor acestora. 
Aşadar, în momentul de faţă, Primăria municipiului Câmpina pune la dispoziţia personalului mai sus amintit, apartamente în blocul de necesitate din strada N. Bălcescu. dar şi camera de cazare la hotelul Casei Tineretului. 
Apartamentele puse la dispoziţie în blocul de necesitate sunt momentan în număr de 21, acestea fiind  mobilate şi igienizate şi pregătite pentru a primi medici ai Spitalului Municipal Câmpina. 
Camerele de la hotelul Casei Tineretului sunt în număr de 27, acestea fiind de asemenea igienizate şi pregătite pentru personalul medical sanitar, mediu şi auxiliar. 
2. Facem din noua pel la cetăţenii municipiului Câmpina pentru a respecta cu rigurozitate şi cât se poate de conştiincios normele igienico- sanitare impuse pentru prevenirea răspândirii Covid-19 şi la orice ieşire în exteriorul locuinţei/ domiciliului să poarte mănuşi de unică folosinţă şi măşti de protecţie.
Primarul municipiului Câmpina, 
Ing. Tiseanu Horia Laurenţiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare