BREAKING NEWSȘtiri

A început concursul pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului Municipal Câmpina!

Gabriel Dima, singurul candidat înscris, a refuzat să permită presei să înregistreze video sau audio susținerea proiectului său de management

UDPATE ORA 14.30: În urma susținerii probei de prezentare a proiectului de management pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului Municipal Câmpina, Gabriel Dima a fost declarat respins de către comisia de examen, obținând nota finală de 4,98. Eventualele contestații pot fi depuse până mâine, la ora 15.00, cu termen de soluționare până miercuri, 10 februarie.

UPDATE ORA 12.30: În urma reacțiilor membrilor comisiei de examinare, atât din timpul concursului, cât și după, este mai mult decât sigur că Gabriel Dima nu va obține note de trecere pentru a promova concursul. Rezultatul va fi afișat la ora 15.00 pe site-ul Spitalului Municipal Câmpina.
Imediat după încheierea concursului, dr. Călin Tiu, managerul în funcție al SMC, a declarat presei că „în eventualitatea reorganizării concursului, nu-mi voi depune candidatura atât timp cât spitalul va fi condus de actualul Consiliu de Administrație”. Potrivit surselor noastre, dr. Călin Tiu s-ar afla în conflict deschis cu liberalul Florin Marcu, președintele Consiliului de Administrație al SMC.

UPDATE ora 11.00: În cea de a doua parte a concursului, după prezentarea neconvingătoare a proiectului de management, Gabriel Dima nu a știut să răspundă la 80% dintre întrebările elementare adresate de către examinatori legate de activitatea spitalului și a managerului.

La această oră este în desfășurare faza finală a concursului pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului Municipal Câmpina. Vă reamintim că la acest concurs s-a înscris un singur candidat, Gabriel Dima, al cărui dosar a fost validat în urmă cu o săptămână de comisia formată din Florin Marcu (consilier municipal liberal și președintele Consiliului de Administrație al Spitalului Municipal), dr. Irina Minescu (managerul Spitalului de Psihiatrie Voila), Andreea Oana Irimescu (managerul Spitalului din Băicoi) și Adina Gârbăcică, consilier local (secretara comisiei).

După ce marți, 4 februarie, reprezentanții presei solicitau și primeau acordul pentru a avea acces în sala de examen în calitate de observatori, iată că astăzi au fost informați că nu vor putea înregistra video sau audio susținerea proiectului, întrucât candidatul nu a fost de acord cu acest lucru.
„Consider că am o experiență care poate fi relevantă pt funcția de manager al SMC“ – a afirmat Dima după ce și-a prezentat CV-ului în fața comisiei de examen.
Candidatul Gabriel Dima este de profesie jurist, fără mare experiență profesională și în prezent ocupă funcția de ambulanțier la SAJ Prahova.

Vom reveni cu informații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare