Știri

5 jocuri de la Novomatic pe care le poți descoperi în 2024

Industria de divertisment are câteva direcții bine conturate pentru anul 2024. Una dintre tendințe este creșterea în popularitate a păcănelelor online, care pentru mulți reprezintă sursa numărul unu de distracție. 

Foarte apreciate sunt sloturile produse de Novomatic, pe care ți le recomandăm pentru timpul liber din 2024:

Book of Ra

Prin „Book of Ra”, cei de la Novomatic au fost deschizători de drum în ceea ce privește un tipar de joc special preluat apoi de mulți producători de softuri pentru cazinourile online. Este vorba despre simbolul special expandabil care apare în timpul secvenței de rotiri extra.

Această secvență este inițiată atunci când pe grilă se opresc minim trei exemplare ale cărții. Înainte ca rotirile extra să înceapă, unul dintre simbolurile obișnuite capătă statut special. El se multiplică pe toată coloana dacă se oprește pe ecran și plătește chiar dacă rolele nu sunt adiacente. Pentru 10, J, Q, K și A sunt necesare trei role, iar pentru celelalte pictograme numai două.

Chilli el Toro

Novomatic nu a ocolit nici tematica mexicană, una simbolizată de taurul furios, sticla de tequila, ardeiul iute, cactus și trandafir. „Chilli el Toro” are o grilă în formă de piramidă, cu 5 role. Deasupra rolelor 2, 3 și 4 este un rând suplimentar, cu pictograme ce pot participa la formarea combinațiilor câștigătoare. Fiecare din aceste pictograme vine cu un multiplicator (x2 sau x5).

Ardeiul iute este simbol Wild, iar nachos-ul în formă de stea este Scatter. Minim trei Scatters aduc rotiri extra care încep de la multiplicator x2. Valoarea multiplicatorului poate ajunge până la x25.

A Fistful of Wilds

Este un joc dedicat special iubitorilor filmelor Western, dar îți va plăcea și dacă nu te numeri printre cei care gustă scenele cu cowboy. Titlul este foarte atractiv: „Un pumn plin cu Wild-uri”. 

Grila este plasată undeva în biroul șerifului. De acolo pornește urmărirea celor care încalcă legea, o urmărire în care beneficiezi de numeroase funcții speciale precum:

  • Împușcătura Wild, bici Wild – un număr de Wild-uri sunt adăugate pe role;
  • Wise Wild – Cowboy-ul visează la un simbol, iar acel simbol se transformă în Wild, dacă există pe grilă;
  • Dinamita Wild – Cowboy-ul aruncă o dinamită Wild, care explodează într-un Colossal Wild.
  • Rotiri extra cu simboluri stivuite.

Imperial Crown

„Imperial Wild” face parte din categoria sloturilor cu fructe și șeptari, pe care le poți juca după ce efectuezi la MrBit prima depunere. Pe grila structurată în 5 role și 3 rânduri se formează cinci linii de plată, ceea ce înseamnă că nicio plată nu este mai mică decât valoarea pariului. 

Șeptarul este pictograma cea mai valoroasă, iar fructele care plătesc cel mai bine sunt pepenii și strugurii. Urmează prunele, portocalele, lămâile și cireșele. Pe role apar și clopoței, care au valoare medie. Jocul are trei simboluri speciale: coroana imperială este Wild, iar steluțele (roșie și albastră) sunt Scatters. Această păcănea nu are funcție de rotiri extra, dar atrage prin grafică și prin frecvența câștigurilor.

Captain Venture

Dacă ești dornic de o aventură pe mare, în lumea piraților, „Captain Venture” este jocul potrivit. Căpitanul piraților este simbol Wild, iar cârma corabiei este Scatter. Minim trei Scatters oprite pe role inițiază un joc special cu multiplicator 4x. 

Domnița și matelotul sunt cele mai valoroase pictograme obișnuite, urmate de corabie, hartă și ancoră. Dacă simbolul Wild contribuie la o combinație câștigătoare, atunci valoarea acelei combinații este mai mare decât dacă ar fi formată numai din pictograme de același fel. Orice câștig poate fi mărit prin funcția „Gambling”.

Un comentariu

  1. E plin de cartofori sălile și la Campina cât și în toate locurile din tara,ăștia nu merg la biblioteca la Elstar prefera viața de noapte și fructele.Are și Ploieștiul pe YouTube un afiliat pe mana cu cazinourile.Mihai Brulea alias DMX CASINO..Am prieteni în domeniu care mi au spus că jackpoturile vin la cei care le promovează pe YouTube și la chinezii din Dragonul.Pe restul iii toaca la 0.Si joaca mai mult femei decât bărbați la Campina,câți au auzit de quintă lui Oblac,tineretul asta internaut nu l au citit pe prof Alin Ciupala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare