BREAKING NEWSȘtiri

40% din bugetul Primăriei Câmpina se cheltuie pe salariile celor 825 de angajați

Prezent azi, 4 martie, în studioul Oglinda de Azi, la emisiunea moderată de jurnalistul Florin Frățilă, primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, a vorbit despre planurile de reorganizare a administrației locale, despre suma imensă plătită din bugetul public pentru cei 825 de angajați aflați pe statul de plată al Primăriei, despre câți bani a cheltuit anul trecut administrația locală pentru combaterea pandemiei de Covid-19 și nu în ultimul rând despre consultarea publică pe tema desființării Serviciului de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale.
Nu ratați mâine, 5 martie, înregistrarea video a emisiunii în care Alin Moldoveanu răspunde fără rețineri la întrebări legate de teme importante din agenda publică a Câmpinei.

4 Comentarii  

  1. Mai adaugam si asistatii sociali si cei cu venitul minim garantat !
    Trai neneaca in aceasta tara !
    Cine mai munceste ?

  2. O mare problemă a municipiului Câmpina, PARCĂRI. De ce nu putem copia modelul stațiunii Sinaia? Locuri de parcare inscripționate, rezervate în intervalul 16.00- 7.00.
    Prefer să plătesc o taxă anuală dar, să găsesc loc de parcare când mă întorc de la serviciu, fără să-mi găsesc mașina blocată în parcare de toți *trecatorii* prin oraș. Reabilitarea fațadelor blocurilor care cedează puțin câte puțin în fața noastră. Am încercat o programare in audiența la primărie cu aceste două probleme dar, la poartă, mi-au zis *să scriu pe site ca e pandemie*. M-am resemnat.

  3. Ati vazut salariile politiei comunitare si cati sunt acolo si ce fac……. fosta armata a lui Tiseanu,AU SALARII MAI MARI DECAT POLITIA NATIONALA,si alti pierde vara din Primarie,asistatii sociaqli care sunt niste putori,plus contracte paguboase ale administratiei locale.etc,etc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare