BREAKING NEWSȘtiri

253 de candidați pe 14 locuri de ajutor de șef de post în Prahova

Foto: Facebook/PolitiaRomana

Recenta decizie a Ministerului Afacerilor Interne de a recruta, din sursă externă, personal pentru ocuparea funcțiilor de ajutor de șef de post în sute de localități din țară a stârnit un val de cereri din partea tinerilor dornici de a deveni polițiști fără a absolvi cursurile unei școli de profil.
În Prahova s-au înscris la concurs, pentru cele 14 posturi de ajutor de șef de post neocupate în tot atâtea comune din Prahova, 253 de candidați, ceea ce înseamnă că mai mult de 18 tineri se vor bate pentru un post de viitor polițist.
Examenul va avea loc în perioada 11-19 octombrie, iar candidații ale căror dosare au fost validate vor participa la proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, care constă în parcurgerea în întregime a traseului practic-aplicativ şi a elementelor care îl compun şi abordarea obligatorie a tuturor obstacolelor.
La data de 23 octombrie, candidații rămași în cursă vor participa la proba scrisă – tip grilă, cu întrebări din legislație. Locurile vacante de ajutor de șef de post în Prahova sunt în comunele Cocorăștii Mislii, Dumbrăvești, Fântânele, Drajna, Râfov, Șoimari, Poienarii Burchi, Chiojdeanca, Filipești de Târg, Măgureni, Bărcănești, Târgșoru Vechi, Provița de Jos, Mănești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare