BREAKING NEWSȘtiri

VIDEO. 15 întrebări pentru primarul Alin Moldoveanu adresate de Partidul Câmpina Curată

Suspiciunile legate de procesul electoral ce va avea loc și la Câmpina în data de 9 iunie, cu privire la un număr dubios de mare de alegători înscriși pe liste raportat la numărul de locuitori, posibilitatea aducerii la vot a unor persoane care nu locuiesc efectiv în localitate și înlocuirea unor președinți și locțiitori ai secțiilor de votare cu persoane din afara Câmpinei au constituit tema unei conferințe de presă organizată marți, 4 iunie, de Partidul Câmpina Curată.
La finalul acesteia, Rudolf Leica, președintele formațiunii politice locale, a ținut să-i adrese public primarului Alin Moldoveanu mai multe întrebări, unele de natură să lămurească aspecte care țin de activitatea administrației pe care o conduce, altele cu privire la averea edilului șef al Câmpinei.

 

„Domnule Primar,
1) Având în vedere că serviciul de stare civilă este în subordinea dumneavoastră, ați avut curiozitatea să solicitați verificarea celor semnalate, respectiv de ce în anul 2020 numarul persoanelor care și-au stabilit domiciliul în oras a fost de 13.660 dublu fata de media celorlalti ani?
2) Care este situația reală la adresele unde au domiciliu permanent sau temporar persoane într-un numar mult mai mare decat permite legea, așa cum s-a sesizat în presă și cine manipulează aceste persoane?
3) Deși la finalul anului 2023 Primaria a avut în conturi peste 20 milioane de lei, de ce nu ați finalizat la termen lucrările finanțate din fonduri europene și ați creat astfel o gaură de 14 milioane de lei în bugetul orașului?
4) În bugetul de venituri și cheltuieli, la capitolul IV SUBVENȚII, pag 4, apar FONDURI DIN ÎMPRUMUT RAMBURSABIL ÎN VALOARE DE 25 MILIOANE LEI. De ce mințiți câmpinenii că dumneavoastră nu îi veți îndatora prin credite? Sau dumneavoastră nu întelegeți că ÎMPRUMUT RAMBURSABIL = CREDIT?
5) De ce nu ați ținut seama de părerea celor 7000 de câmpineni care au semnat petiția ANTIPASAJ și ați emis autorizațiile de construire pentru pasaj fără să aveți bani prevăzuți în buget?
6) Care este valoarea studiilor de fesabilitate, plătită de Primarie în ultimii 3 ani?
7) De ce nu faceți publice numele firmelor/persoanelor care au sponsorizat Primaria în toamna anului trecut, pentru organizarea Festivalului artelor și sporturilor și Au aceste firme/persoane legaturi comerciale cu instituția publică pe care o conduceți?
8) De ce nu ați demarat expropierea Turnului inclinat?
9) Care este stadiul ecologizării batalelor care au aparținut fostei Rafinării, achizitionate de o firma din Breaza cu 3 euro? Este doar o “întâmplare” că firma respectivă are sediul în Breaza, pe aceeași stradă unde domiciliază fratele domnului colonel Prună, consilierul dumneavoastră?
10) De ce nu apar în declarația dumneavoastră de avere cei 900 000 euro încasati pe doua terenuri forestiere în suprafață de 5 ha?
11) Câte mașini de epocă dețineți și cât au costat acestea?
12) Este adevarat că locuiți în castelul de la Poiana Câmpina, copie “infidelă” a castelului Iulia Hașdeu și de ce nici acesta nu apare în declarația dumneavoastră de avere?
13) Din respect pentru câmpineni de ce nu vă faceți public CV-ul? La ce vârstă ați luat bacalaureatul și unde?
14) Ați fost recomandat de baronul Iulian Dumitrescu “Lamborghini” pentru înscrierea la Colegiul National de Aparare și ce va califica să ajungeți la o asemenea instituție de învățământ?
15) Folosiți grupuri de cetățeni pentru a răspândi dezinformări prin tactici ale vechii Securități?”

Comandat de Partidul Campina Curata, CMF 21240017

3 Comentarii  

  1. Intrebari pertinente dar vorba aceea: ursul trece cainii latra. Moldoveanu nu respecta nici votul a peste 7000 de campineni, din 11000 de votanti, care au spus NU proiectului fantasmagoric privind pasajul subteran asa ca nu va raspunde niciodata la aceste intrebari. Sa speram ca va raspunde pe 9 iunie in fata votantilor care daca il vor alege din nou inseamna ca isi merita soarta. Problema majora, in opinia mea, este ca nici ceilalti candidati la primarie nu sunt mai de doamne ajuta. Deci, coane Fanica, eu cu cine votez?

  2. Vrajeala promovata excesiv a primarului ca „fondurile europene erau blocate, am venit eu (Iisus) si le-am deblocat” este o minciuna totala. Si o ipocrizie fara limite, in contextul in care am pierdut 14 milioane de lei…votam clar anti moldovean

  3. Întrebări care țin de viata privata în mare parte și nimica interesant despre reforme sau proiecte etc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare