BREAKING NEWSȘtiri

13 noi fluxuri de vaccinare în Prahova, unul suplimentar în Câmpina, la Casa Tineretului

În județul Prahova au fost deschise 13 noi fluxuri de vaccinare în cadrul celei de-a III-a etape de imunizare împotriva noului coronavirus. În centrele deschise ieri la Florești, Valea Călugărească și Păulești este administrat vaccinul companiei Astra Zeneca, iar în celelalte, care vor fi operaționale începând de azi în localitățile Ploiești, Câmpina, Urlați, Brazi, Filipeștii de Pădure, Brebu, Breaza, Berceni și Măneciu va fi administrat vaccinul companiei Pfizer.
Noul flux devenit operațional începând de astăzi, 13 aprilie, la centrul de vaccinare deschis în luna ianuarie la Casa Tineretului din Câmpina, unde sunt înscrise în momentul de față pe lista de așteptare 2528 de persoane, va eficientiza procesul de vaccinare dublând numărul persoanelor care urmează să fie imunizate.
La Câmpina mai este operațional centrul de vaccinare deschis la Spitalul Voila, unde sunt înscrise pe lista de așteptare 850 de persoane.
Lipsa medicilor specialiști dispuși să se alăture campaniei de vaccinare face ca un centru de vaccinare din localitatea Ciorani să nu fie operațional, cu toate că aici sunt deja înscrise pe lista de așteptare 700 de persoane. Din acest motiv, Instituția Prefectului județului Prahova face, din nou, un apel către medici pentru a se alătura acestei campanii, având posibilitatea de a câștiga venituri suplimentare care pot ajunge până la 15.000 lei lunar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare