BREAKING NEWSȘtiri

1,2 milioane de euro pentru sediul societății Emon Electric, intrată în faliment

Înființată în anul 1998 de Diana și Mircea Solomon, firma Emon Electric, al cărei pachet majoritar de acțiuni a fost preluat în 2014 de Monsson Group, își declara, încă din anul 2016, intenția de intrare în procedură simplificată de faliment. Lichidatorul judiciar desemnat doi ani mai târziu să se ocupe de acest dosar a anunțat, în urmă cu o săptămână, organizarea unei noi licitații publice cu strigare, în data de 21 septembrie, pentru vânzarea imobilului situat în Câmpina, b-dul Nicolae Bălcescu nr. 1A, aici unde a funcționat sediul societății. Prețul de pornire a licitației, aferent unor bunuri mobile și imobile, este de 1.154.564,52 euro (fără TVA). O a doua licitație, pentru vânzarea bunurilor mobile de natura mijloacelor fixe, mijloacelor de transport și a stocurilor aflate în patrimoniul Emon Electrc, este programată pentru mâine, 24 septembrie.
În 2010, Emon Electric inaugura cu fast la Câmpina, în prezența mai multor oficialități locale și județene, un nou sediu ultramodern. Societatea derula în acea perioadă afaceri de 38,7 milioane lei (9,2 milioane euro) şi avea un profit net de 3 milioane lei (circa 700.000 de euro) cu 159 de angajaţi.
Firma, înfiinţată în urmă cu 23 de ani, a avut de-a lungul timpului colaborări cu firme precum Transelectrica, CEZ, Electrica, Siemens, RATB sau Metrorex. Printre proiectele de răsunet la care a participat se numără și electrificarea unei porțiuni a infrastructurii de metrou din Atena.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare