BREAKING NEWSReportaje

Liderfan Electric – 18 ani de seriozitate și calitate

Zilele trecute, societatea comercială Liderfan Electric, proprietate a omului de afaceri Ștefan Cîrciu, a împlinit 18 ani de activitate, moment sărbătorit de întregul colectiv al angajaților alături de fondatorul companiei și familia acestuia.
Înființată în anul 2004, Liderfan Electric își desfășoară activitatea în domeniul de proiectare și execuție instalații electrice, branșamente electrice aeriene și subterane, executare, verificare, măsurare prize de pământ, instalații de legare la pământ și paratrăsnet aferente clădirilor civile și industriale.
Condusă de omul de afaceri Ștefan Cîrciu, un profesionist cu o experiență de 36 de ani în domeniul instalațiilor electrice, societatea a cunoscut o dezvoltare rapidă și fructuoasă, pe fondul faptului că a beneficiat, în ultimii ani, de o avansată bază tehnico-materială.

Liderfan Electric dispune de personal de specialitate autorizat, cu o solidă pregătire profsională, experimentat și motivat de realizările obținute până în prezent și de perspectivele existente.
O garanție în plus a seriozității și a nivelului înalt de competență a tânărului colectiv format din 23 de angajați este și lista impresionantă a portofoliului de clienți din rândul cărora enumerăm companii importante cum ar fi Pirelli Tyres România, Centrul Medical Sanconfind, Miras Internațional, Inspet SRL și Megaimage.
În ce constă rețeta succesului acestei companii înființată în urmă cu 18 ani la Câmpina aflați din reportajul video de mai jos, de la proprietarul și de la angajații Liderfan Electric.

Liderfan Electric SRL
Telefon/ Fax: 0244.367.265; Mobil: 0745.145.826
E-mail: liderfanelectric@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare