BREAKING NEWSInterviuri

VIDEO. Luând pulsul Câmpinei cu Irina Mihaela Nistor, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului

Înainte de a intra în competiția pentru câștigarea funcției de primar al municipiului Câmpina, Irina Mihaela Nistor, candidatul PSD pentru alegerile locale din 9 iunie, a luat pulsul orașului într-un tur făcut la pas care i-a permis interacțiunea directă cu cetățenii.
Concluziile desprinse în urma acestui tur pre-electoral și principalele problemele sesizate de locuitorii orașului au constituit tema emisiunii INTERVIURILE OGLINDA realizată de Florin Frățilă, în cadrul căreia Irina Nistor a acceptat provocarea de a răspunde și altor întrebări pe teme de interes general, dar și politic și administrativ.
Între subiectele abordate se numără și influența în plan local a deciziei PNL și PSD de a candida pe liste comune la alegerile europarlamentare și separat la cele locale, efectele dispariției lui Iulian Dumitrescu din prim-planul politic și administrativ prahovean, dar și sprijinul pe care Irina Nistor îl așteaptă din partea altor formațiuni politice în competiția cu actualul primar, Alin Moldoveanu.

Declarații pe scurt:

  • În ultimele luni, începând din august 2023 până în ianuarie anul acesta, am mers la pas prin Câmpina și am interacționat cu foarte mulți oameni. Am ajuns în multe cartiere, trecând pe cel puțin 300 de străzi și vă spun că oamenii sunt dezamăgiți, nemulțumiți. Unele dintre problemele cel mai des reclamate de cetățeni se referă la lipsa locurilor de parcare, la starea drumurilor, la curățenia orașului, iluminatul public, degradarea parcurilor de joacă și a zonelor verzi.
  • Am întâlnit în toate cartierele orașului, nu numai în zona centrală, mulți oameni care sunt în dezacord cu proiectul pasajului subteran.
  • Modul în care este tratată Câmpina de către Hidro Prahova lasă mult de dorit. Oamenii au probleme serioase cu presiunea apei în multe cartiere din oraș.
  • Cred că primarul Moldoveanu, prietenul domnului Iulian Dumitrescu, va deconta problemele președintelui Consiliului Județean. Să nu uităm că atunci când dl Moldoveanu s-a întors în PNL, dl Dumitrescu i-a spus așa: „bine ai revenit în PNL, era un lucru firesc, dat fiind prietenia noastră!” Cine se aseamănă, se adună!
  • Cred că lupta la nivel local pentru funcția de primar se va da între mine și dl Moldoveanu. Nu mă sperie competiția cu primarul Moldoveanu!

5 Comentarii  

    1. Cine? Anghel, Grama, Rat? Astia numai surprize nu sunt … Cea mai mare surpriza ar fi sa candideze Tiseanu iar.

  1. Doamna să stea liniștită,umbla vorba că Moldoveanu țintește ceva pe la județ eventual deputat/senator,nu înțeleg de ce Dumitrescu nu a rămas la Călărași și Guran locuiește în Campina și a reprezentat Dâmbovița? Partenerii PSD adică PCC,au copiat strategia Serghei Anghel cu poze cu gropi și gunoaie.Maxima ar fi Tiseanu in barca cu Orban,George Ionescu.

  2. Se aude ca o sa candideze si Cucu. Cred ca o intrece pe Nistor. Baiatul asta e slobod la gura si le zice verde in fata.

  3. Un candidat bun poate fi Mihai Cucu de la SOS Campina. Acum o saptamana era la piata si vorbea cu oamenii cei mai simpli de pe strada. Credeam ca este la Aur, dar m-a corectat, pare un om mai simplu fara figuri dar vom vedea. Candidatura dnei Nistor ramane legata de Pnl vechi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare