BREAKING NEWSInterviuri

VIDEO. AUR Câmpina, obiective, priorități și controverse înainte de alegeri

Interviu cu Alexandru Serghei Anghel, candidat pentru Consiliul Local: „Le mulțumesc câmpinenilor că ne-au primit foarte bine în campania electorală!”

Într-un interviu acordat publicației noastre, Alexandru Serghei Anghel, președintele filialei Câmpina a Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) și candidat pentru funcția de consilier local la alegerile din 9 iunie, a discutat despre obiectivele electorale ale partidului și poziționarea acestuia în contextul politic local. Anghel a abordat speculațiile privind alianțele de culise dintre AUR, primarul Alin Moldoveanu și PNL și a împărtășit viziunea sa pentru viitorul municipiului Câmpina. Acesta a explicat, între altele, ce fel de primar ar prefera pentru oraș în următorul mandat, cum se va poziționa partidul pe care îl coordonează în legislativul local și care sunt problemele ce trebuie rezolvate urgent în localitate.

Declarații pe scurt:

  • Le mulțumesc câmpinenilor că ne-au primit foarte bine în campania electorală. Nu mă așteptam, sincer!
  • Ne dorim să fim cu adevărat vocea cetățenilor la Primărie și în Consiliul Local Câmpina.
  • PNL și PSD nu concep că poate să existe un partid care să nu se comaseze, ca ei. Au fost acuze că eu și doamna Lorena Iordache suntem oamenii primarului Moldoveanu. Haideți să ne înțelegem: ce înseamnă omul cuiva?! Din punctul meu de vedere, în momentul în care devii omul cuiva ești o persoană șantajabilă sau cumpărată. Vă garantez că nu este cazul nostru, al celor de la AUR. Suntem atacați pentru că unora le este frică de faptul că ne votează lumea.
  • A fost o campanie electorală mai mult decât mizerabilă în mediul online.
  • Îmi este destul de greu să dau un pronostic în ceea ce privește rezultatul alegerilor pentru funcția de primar. Primarul Moldoveanu pornește cu un avantaj, ceilalți trebuie să recupereze. Orice este posibil, chiar și să câștige AUR.
  • La Câmpina avem două partide locale care s-au comasat, unul cu PNL, altul cu PSD.
  • Ne dorim funcția de viceprimar. La Câmpina, în ultimele mandate nu am avut viceprimar, au fost doar marionete.
  • Problemele urgente de rezolvat în oraș sunt traficul rutier, parcările, transportul public și învățământul.

Comandat de AUR Prahova, CMF 21240330

Un comentariu

  1. Nimic interesant nu vb despre finanțare și despre probleme reforma în tot sistemul primăriei etc etc și despre admistratie eficienta despre impozitarea excesiva etc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare