BREAKING NEWSInterviuri

Război total între liderul PNL Câmpina, Marian Nistor și primarul Alin Moldoveanu

Confruntarea politico-administrativă dintre liderul PNL Câmpina, Marian Nistor și primarul Alin Moldoveanu atinge noi cote după recentul scandal petrecut în ședința Consiliului Local Câmpina din 31 martie, atunci când lui Marian Nistor i s-a cerut demisia din funcția de director al Pieței Centrale de către consilierul local Roxana Gheorghe (Partidul Verde) pentru motivul că ar fi obținut această funcție publică fără să prezinte dovada studiilor superioare, cerință obligatorie și eliminatorie a concursului organizat de Primăria Câmpina în anul 2005.

Invitat în studioul Oglinda de Azi să lămurească în primul rând acest scandal legat de concursul care l-a propulsat la conducerea Serviciului Public de Administrare si Exploatare a Pieței Centrale Agroalimentare a Municipiului Campina (S.P.A.E.P.C.A.), Marian Nistor nu s-a ferit să ofere amănunte și despre episoadele tensionate din relația sa cu primarul Alin Moldoveanu, despre ceea ce crede că stă în spatele campaniei de denigrare la care este supus și, nu în ultimul rând, despre timpurile în care a făcut politică și chiar a intenționat să facă afaceri cu Alin Moldoveanu, primarul independent de azi.
Dincolo de aceste mărturisiri, liderul PNL Câmpina a lansat un atac dur la adresa primarului, cerând verificarea declarațiilor de vedere ale acestuia și o discuție publică în Consiliul Local pe această temă, pentru că, în opinia sa, „sunt foarte multe neconcordanțe în legătură cu sume mari de bani și cu terenurile din declarația dânsului de avere. Poate ar fi oportun ca doamna Roxana Gheorghe, care este așa de moralistă, să-i ceară domnului primar un punct de vedere și chiar demisia”.

Declarații:

♦ N-a reușit nimeni să mă dovedească cu nimic în neregulă de 17 ani de când conduc Piața. ♦ Noi ne-am făcut treaba corect la Piață și n-am avut nevoie de protecție din partea administrației Tiseanu. ♦ Mi s-a spus „micul Hitler” de către comercianți, pentru că am vrut să facem ordine la Piață. ♦ Un aspect foarte important este că acest episod în care am fost jignit și amenințat în Primărie de domnul primar Moldoveanu nu este singular, ci a mai avut loc de încă două ori, viceprimarul Liviu Dumitrache fiind și el în această situație. ♦ Când am făcut sesizare la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării pentru hărțuire la locul de muncă nu am făcut-o numai pentru mine, ci și pentru toți cei din Primărie, să se știe că nu trebuie să devină obișnuință ceea ce mi s-a întâmplat mie. ♦ Nu m-am gândit că o să cotrobăie până în anul 2005 prin arhive. Ce au zis ei? Hai să-i găsim ceva lui Nistor, că n-avem de ce să-l apucăm! ♦ Doamna Gheorghe cred că ar avea ce să-l întrebe pe domnul primar. Ați văzut că fostele centrale termice din oraș nu apar în declarația sa de avere.

Urmăriți în continuare înregistrarea video a interviului în care Marian Nistor devoalează multe aspecte necunoscute opiniei publice din culisele politico-administrative, vorbind inclusiv despre implicarea consilierului personal al primarului, Eugen Prună, în ancheta realizată la Primăria Câmpina de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, dar și despre așa-zisa protecție politică pe care ar fi avut-o ca director al Pieței Centrale în timpul mandatelor fostului primar Horia Tiseanu.

3 Comentarii  

  1. Un conflict urăt din care nimeni nu are de căștigat iar cămpinenii au numai de pierdut!Dar ăștia sunt politicienii romăni!😣

  2. Scurt și la obiect. Întrebări de toate culorile, răspunsuri clare,detaliate, asumate, așa cum domnul Nistor , pentru cei care îl cunosc cu adevărat, știe să le dea.Felicitări amândurora! Foarte multe persoane au urmărit faimoasa ședință ORDINARĂ din 31 martie a.c. Îmi pare foarte bine că se vor lămuri aceste dileme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare