BREAKING NEWSInterviuri

PSD Câmpina îl critică pe primarul Moldoveanu, dar își oferă sprijinul pentru proiectele în folosul comunității

Prezent în studioul Oglinda de Azi, la emisiunea moderată de Florin Frățilă, liderul interimar al PSD Câmpina, Dan Ioan Mușat, afirmă că este dispus să candideze la apropiatele alegeri interne ale filialei locale și că are un proiect de reformare a PSD care să aducă victoria social-democraților la alegerile locale din 2024. Printre cele mai interesante teme de discuție abordate se numără cea referitoare la intenția primarului Alin Moldoveanu de a desființa Serviciul Public de Exploatare și Administrare a Pieței Centrale, precum și aceea privind inițiativa consilierului local Liviu Briciu de a reforma cultura locală și a înființa un centru cultural.
Citiți în continuare câteva dintre cele mai interesante declarații făcute de Dan Ioan Mușat în cadrul interviului pe care vă invităm să-l urmăriți mai jos integral.

  • Eu la PSD am venit ca manager. Voi respecta agenda partidului.
  • Noi și azi credem că domnul Nicolae Moisescu a fost cel mai bun candidat pentru funcția de primar la alegerile locale din 2020.
  • Nu cred în teoria că partidele politice refuză formarea unei majorități în Consiliul Local din dorința de a nu gira activitatea primarului independent Moldoveanu. Dacă se vota viceprimarul propus de PSD, noi am fi lucrat fără probleme cu primarul Moldoveanu.
  • Eu, dacă eram primar, invitam toate partidele la discuții pentru formarea unei majorități.
  • Proiectul de hotărâre privind desființarea Serviciului Public de Exploatare și Administrare a Pieței Centrale propus de primarul Moldoveanu dă dovadă de neseriozitate. Piața trebuie să rămână în subordinea Consiliului Local.
  • Biblioteca Municipală, de exemplu, nu poate fi inclusă, din punct de vedere legal, în acest mare centru cultural pe care dorește să-l facă dl Liviu Briciu.
  • Ușa PSD este deschisă. În situația în care domnul primar dorește sprijinul nostru pentru proiectele bune, îl așteptăm la discuții.
  • PSD este de acum înainte în opoziție în Consiliul Local și nu-și va mai desemna candidat pentru funcția de viceprimar.

Vă invităm să vă abonați la canalul nostru de YouTube, pentru a urmări cele mai noi interviuri și reportaje.

Un comentariu

  1. Stimate Domnule Primar, Stimati Consilieri Locali, Stimate Domnule DAN IOAN MUȘAT, proiectele bune pentru municipiul Campina nu au culoare politica. Proiectele bune si durabile pot fi puse in practica cu echipe multisciplinare de specialisti cu membrii din toate partidele politice. Perioada electoral a trecut iar Primaria Municipiului Campina va cere sa colaborati cat mai eficient. Va asigur ca un accent strategic pe diversitate și incluziune este esențial pentru succesul pe termen lung a oricarui proiect. Va doresc mult succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare