BREAKING NEWSInterviuri

Liderul PMP Câmpina, Adrian Pițigoi, iese la atac: „Domnul primar Moldoveanu este în minoritate și trebuie să adopte de urgență calea dialogului“

După ședința Consiliului Local din 27 mai a.c, scena politico-administrativă locală se încinge pe zi ce trece. Prezent în studioul Oglinda de Azi, la emisiunea moderată de Florin Frățilă, liderul PMP Câmpina, Adrian Pițigoi, îi atrage atenția primarului independent Alin Moldoveanu că este în minoritate și că singura cale de a rezolva problemele administrative este cea a dialogului, pe care îi recomandă să o aplice de urgență.
Fostul viceprimar Pițigoi recunoaște, între altele, că viziunea sa și a PMP „este diametral opusă față de ceea ce face domnul primar, independent încă, Alin Moldoveanu“, susținând că ruptura dintre majoritatea din Consiliul Local și șeful exectivului poate fi explicată prin lipsa de dialog și transparență a acestuia. Acesta comentează, totodată, nu fără ironie, noua atribuție trasată viceprimarului de către edilul șef, anume aceea de a păzi instituțiile de cultură: „L-a pedepsit pe viceprimar să facă pândă la instituțiile de cultură. Mă așteptam să nu văd astfel de măsuri din partea primarului. Există un protocol, o uzanță, o linie pe care domnul primar a încălcat-o cu această dispoziție. Asta denotă puțină nervozitate și e cam devreme!”
Adrian Pițigoi explică, de asemenea, și motivele pentru care alianța USR-PLUS, PNL, PMP și Cezar Grama – Partidul Verde a respins proiectele inițiate de primar și avertizează că fără dialog acele proiecte vor fi respinse și pe viitor. „Dacă domnul primar va depune, ca un copil mic, tot în aceeași formă, proiectele deja respinse și nu le discută transparent cu celelalte forțe politice, probabil că va fi primi același răspuns“.

Publicăm în continuare câteva dintre cele mai interesante declarații, invitându-vă să urmăriți mai jos interviul integral în format video:

 • „Sunt frumoase și florile astea pe care le avem pe stâlpi, nu zic nu. M-au înduioșat și poeziile pe care le-a recitat domnul primar Moldoveanu la grădiniță, dar gropile din asfalt și străzile… ce facem cu ele?”
 • „Este o poziție complicată să fii primar independent și să pierzi, după opt luni de mandat, deja un vot prin plecarea lui Cezar Grama. Erau șase la început: trei de la Verzi, doi de la POL plus independentul Filip și în loc să mai convingă și alte forțe politice, prin dialog, dânsul a mai pierdut un om”
 • „În cazul alianței de la Câmpina, nu există un document scris care obligă moralmente sau politic menținerea unei linii politice permanente. Dacă domnul Liviu Dumitrache vine cu un proiect care din punctul nostru de vedere nu urmărește interesul câmpinenilor, vom vota împotriva domnului viceprimar. Nu suntem la remorca nimănui ori un accesoriu al USR-PLUS!”

 

3 Comentarii  

 1. Cata nerusinare la fostul viceprimar sa vorbeasca tocmai el de gropile din asfalt! A uitat cam repede de plombele alea saltarete puse de firma de casa a PMP pe bani mulți.A fost viceprimar pana in urma cu vreo 7 luni, a uitat ce a lasat? Da, sunt de acord ca e nevoie de dialog intre primar si Cl, dar cu cine din Cl sa vorbesti, cu cei care au ordin sa respinga la vot proiectele primarului? Cu cei care nici macar legea nu o cunosc si nu/i intereseaza sa o citeasca?Sa fim seriosi! Eu as avea o intrebare pentru domnul fost vice, cocotat politic pe functii la judet, ce va faceti daca de maine nu mai aveti majoritate in Cl?

 2. ASTA DA TUPEU! Eu nu l-am votat pe A. Moldoveanu dar a procedat CORECT. Sarcina trasata vice-primarului este legala. In privinta strazilor neasfaltate de care zice dl. Pitigoi, nu-i e rusine? Pai nu el trebuia ca fost vice sa le asfalteze. Lipsa de caracter a acestuia e deja bolnavicioasa. RUSINE!

 3. Va rog sa-i transmite-ti dlui. Adrian Pitigoi ca acest om NU MAI ARE CE RECOMANDARI SA DEA PRIMARULUI MOLDOVEANU
  El si asa zisa coalitie din C.L. Campina sunt OAMENI care NU IAU DECIZII in beneficiul cetatenilor din acest oras, ei urmaresc doar dezvoltarea PERSONALA si nimic mai mult.
  Tare sunt curios ce vor face atunci cand primarul se va inregimenta politic la un partid pe care „EI” cred ca il controleaza!!!!
  ATUNCI SA VEDEM MAI ZICI CEVA DL. ADRIAN PITIGOI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare