BREAKING NEWSInterviuri

Andra Monica Văduva – de la Câmpina în Silicon Valley (SUA), la una dintre cele mai mari companii din lume

Câmpineanca în vârstă de 34 de ani lucrează în America din anul 2018, în cunoscuta zonă Silicon Valley, pentru una dintre cele mai mari companii multinaționale ale lumii

Despre oameni care au reușit în viață, împlinindu-și visul prin muncă, seriozitate și perseverență, se vorbește prea puțin față de cât ar trebui în societatea românească, drept pentru care publicația noastră continuă și în acest an seria interviurilor cu oameni de succes, ale căror povești pot constitui oricând o sursă de inspirație și un exemplu demn de urmat pentru tânăra generație care își găsește azi tot mai greu calea.
Primul invitat de anul acesta în cadrul emisiunii Interviurile Oglinda de Azi, realizată de Florin Frățilă, este câmpineanca Andra Monica Văduva (Vasile, înainte de căsătorie).

Andra s-a născut la Câmpina în urmă cu 34 de ani și provine dintr-o familie de intelectuali, foști ingineri ai societății Neptun. A absolvit ciclul primar și gimnazial la Școala nr. 2 din localitate, după care a urmat cursurile liceale în Ploiești, la Colegiul Național „Jean Monnet”. A absolvit cursurile Academiei de Studii Economice din București, fiind licențiată în Administrarea Afacerilor. Tot în cadrul ASE a urmat apoi un program de masterat în Managementul Relațiilor cu clienții. Ulterior s-a specializat în domeniul recrutării în zona IT.
Una dintre marile sale pasiuni a fost tenisul, pe care l-a practicat până la vârsta de 16 ani, fiind jucătoare de performanță și mai apoi chiar antrenor certificat de tenis pentru copii.

De patru ani trăiește și muncește în America, într-o foarte cunoscută regiune a statului California, Silicon Valley, un pol global al tehnologiei avansate și al inovării, ce găzduiește unele dintre cele mai mari companii de înaltă tehnologie din lume.
În interviul pe care ni l-a acordat, Andra își amintește cu plăcere de perioada copilăriei și a adolescenței petrecute la Câmpina alături de părinți, profesori și colegi, de anii în care a practicat un sport de perfomanță, dar și de anii studenției și ai formării profesionale în România, care aveau să-i deschidă calea în obținerea unui loc de muncă la una dintre cele mai mari companii multinaționale la nivel global.
Educată în spiritul unor valori morale solide, Andra Monica Văduva descrie, cu modestia omului care își cunoaște rolul și locul printre cei mai pregătiți oameni din lume, cum este să lucrezi alături de specialiști cu înaltă calificare, proveniți din toate colțurile lumii, și ce înseamnă traiul de zi cu zi, cu plusurile și minusurile sale, într-o societate mult diferită de a noastră.

„Pentru mine Câmpina este și va rămâne acasă, oriunde m-aș duce” – afirmă cu convingere Andra în interviul pe care vă invităm să-l urmăriți în continuare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare