BREAKING NEWSInterviuri

VIDEO. 9 iunie, ziua schimbării la Câmpina

Irina Mihaela Nistor, candidat PSD la funcția de primar: „Am luat Câmpina la pas, am vorbit cu mii de oameni și cred că din 9 iunie putem porni cu toții pe un nou drum”

Invitată la emisiunea FAȚA ȘI REVERSUL, realizată de Florin Frățilă în studioul Dada TV Ploiești, Irina Mihaela Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al Câmpinei, a vorbit despre motivația candidaturii sale bazată pe dorința de a schimba conducerea administrativă a Câmpinei care ar aduce cu sine și o schimbare în bine a localității odată cu alegerile din 9 iunie.
Irina Nistor a punctat câteva dintre problemele identificate în discuțiile pe care le-a avut cu cetățenii din mai multe cartiere ale orașului în perioada de precampanie și în campania electorală, de la lipsa locurilor de parcare și reglementarea defectuoasă a celor existente, până la calitatea slabă a serviciilor oferite de primărie și transportul public ineficient.
Conștientă de dificultățile care o așteaptă dacă va fi aleasă, Irina Nistor este determinată să facă tot posibilul pentru a îmbunătăți viața locuitorilor Câmpinei, prezentându-se drept candidatul cu cele mai mari șanse în competiția cu actualul primar.

Declarații pe scurt:

  • În urmă cu un an am pornit la un drum greu, pe care mi l-am asumat. La Câmpina am intrat în luptă cu un primar cu realizări puține spre deloc dar, să nu uităm, un primar care nu se dă în lături de la nimic și cu foarte mult tupeu. Lucrul acesta m-a ambiționat și mai tare. Am luat Câmpina la pas, am vorbit cu mii de oameni și cred că din 9 iunie putem porni cu toții pe un nou drum. Le mulțumesc câmpinenilor care m-au primit în casele lor, mi-au dat speranță și sprijinul de a merge mai departe.
  • Oamenii au foarte multe probleme în oraș și sunt nemulțumiți de serviciile oferite de Primărie, fie că este vorba de lipsa locurilor de parcare, străzi și trotuare nereparate, copaci netoaletați ori parcuri neamenajate.
  • În această campanie s-au spus minciuni nenumărate și cred că se vor mai spune. Dacă te oprești la fiecare pas când dai de oameni care sunt puși să dea cu noroi în tine, nu mai ajungi nicăieri. Scopul meu este ca din data de 9 iunie Câmpina să meargă pe un nou drum. Nu credeți că noi, câmpinenii, trebuie să fim mai pretențioși după acest mandat în care orașul a fost abandonat?
  • Noi trebuie să respectăm dorințele oamenilor dn fiecare zonă a orașului și să le rezolvăm problemele.
  • Cred că o femeie se poate ocupa mai bine de Primărie și de oraș.
  • S-a văzut foarte clar că cei trei domni Moldoveanu, Prună și Dobre, care reprezintă conducerea Primăriei în acest mandat, nu sunt din Câmpina, pentru că nu știu ce avem nevoie, nu simt Câmpina. Tot ce au făcut au fost proiecte pe hârtie, și-au urmărit interesele proprii și de aceea nimic nu s-a văzut și nu în mers în Câmpina în acești patru ani.
  • Dacă vrem să mai vorbim despre Câmpina și peste, 20, 30, 50 de ani de acum încolo trebuie să venim cu proiecte care să sporească atractivitatea orașului. Proiectul ce include un pasaj subteran este unul la care Câmpina nu se pretează. Am studiat proiectul pasajului, mai mult încurcă decât ajută. Le-am spus câmpinenilor foarte clar că voi face toate demersurile legale și necesare pentru ca proiectul pasajului să fie stopat, pentru că oamenii nu-și doresc. Se va ajunge, probabil, și la un referendum în acest sens, pe care putea să-l facă de foarte multă vreme domnul primar.
  • Una din minciunile la adresa mea este că eu voi bloca fondurile europene. Este o mare mârșăvie, o mare minciună. Nu se pune problema de așa ceva. Sunt un om care susține dezvoltarea orașului și fondurile europene sunt vitale.
  • Alegerile locale se desfășoară într-un singur tur de scrutin. Din tot ce există pe piața politică la nivel local trebuie să identifici candidații care au cele mai mari șanse, asta este o realitate. Competiția este clar că se va da între mine și primarul Moldoveanu.

Comandat de PSD Prahova, CMF 21240002

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare