BREAKING NEWSEveniment

Carnaval de Ziua Copilului organizat de Asociația Câmpina Curată în Parcul Soceram

Sâmbătă, 1 iunie, câmpinenii sunt invitați cu mic și mare să ia parte la un super carnaval organizat de Asociația Câmpina Curată în Parcul Soceram cu ocazia Zilei Copilului.  O zi specială pe care întreaga comunitate are oportunitatea să o petreacă împreună, într-o atmosferă de poveste, plină de bucurii și momente memorabile.
Spectacolele muzicale vor fi punctul central al evenimentului care se va desfășura între orele 10.00 – 16.00 și la care intrarea este gratuită. Concertele susținute de Theo Rose, Livia Pisăliță și Naomi Prie vor oferi, cu siguranță, momente încărcate de emoție. Pentru iubitorii de ritmuri vibrante, trupa de percuție Barbarossa va asigura doza de energie necesară pentru dans.
Un moment special va fi asigurat de Flick Domnul Rimă, care va încânta publicul cu  rimele sale ingenioase și pline de umor.

Teatrul stradal și personajele pe catalige vor adăuga un element de magie, fascinând publicul cu costumele și interpretările lor spectaculoase, în timp ce atelierele creative și sesiunile de pictură pe față vor permite copiilor să-și exprime creativitatea într-o lume de culori și imaginație.
Atmosfera de carnaval va fi întregită de jocurile de grădină, modelarea baloanelor, momentele de dans asigurate de trupa de dans copii și majoretele, care vor încânta publicul cu energia și coregrafiile lor spectaculoase, Roata Norocului și tombola cu premii uimitoare. Nu vor lipsi nici decorurile instagramabile și photobus-ul care vor oferi ocazia perfectă pentru a captura momentele de bucurie și frumusețe ale acestei zile speciale.
Deliciile culinare vor fi asigurate de food truck-urile prezente, oferind gustări alese pentru toți gurmanzii.
Momentul de sărbătoare promite să fie unul memorabil, prilejul perfect pentru a celebra copilăria și bucuria de a fi împreună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare