BREAKING NEWSȘtiri

Zilele porților deschise la fosta Rafinărie din Câmpina

Vineri, 13 mai, noul proprietar al fostei Rafinării Steaua Română din Câmpina, Ecogen Power, a organizat alături de grupul civic de inițiativă ”Rafinăria în prezent” o conferință de presă în cadrul căreia consultanții noului investitor, Nicolae Bucur – fost director general al Rafinăriei și Gheorghe Constantinescu – fost președinte OMV Petrom, au prezentat ziariștilor câteva dintre cele mai importante aspecte legate de istoria fostei societăți petroliere puse în funcție în anul 1897. Totodată s-a vorbit despre inițiativa ”Rafinăria Deschisă”, eveniment desfășurat sâmbătă și duminică, 14-15 mai, care s-a dovedit a fi un binevenit exercițiu de transparență al investitorului și totodată un bun prilej de consultare publică.

După turul ghidat organizat în incinta Rafinăriei, ocazie unică pentru ziariști de a fotografia și filma clădiri ori instalații petroliere aparținând tuturor perioadelor istorice majore pe care le-a traversat societatea, conferința de presă s-a încheiat cu o scurtă sesiune de întrebări și răspunsuri.
Urmăriți în continuare imagini video inedite surprinse cu drona deasupra Rafinăriei Steaua Română și înregistrarea video integrală a conferinței de presă.

Un comentariu

  1. Bună ziua,
    Ce puteți să-mi spuneți despre acțiunile pe care le dețin la aceasta rafinărie?

    Multumesc mult,
    P. S.
    Și bunicul meu a fost director la aceasta rafinărie prin anii ’30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare