BREAKING NEWSȘtiri

Utilitatea realizării unui pasaj subteran în centrul Câmpinei, explicată de primarul Alin Moldoveanu într-o conferință de presă

Pe fondul tot mai multor mesaje de îngrijorare transmise în spațiul public de câmpineni în legătură cu pasajul subteran ce ar urma să fie construit în centrul Câmpinei, primarul Alin Moldoveanu a organizat astăzi, 4 august, o conferință de presă în cadrul căreia a încercat să explice utilitatea acestui proiect, dar mai ales să arate motivele pentru care a fost indusă o stare de panică în rândul cetățenilor cu privire la implicațiile pe care le va avea această investiție asupra municipiului și a câmpinenilor.
„Un grup de oameni, în zona centrală și nu numai, dar și în mediul online – și aici vreau să fac referire la conturile false -, au creat panică în municipiul Câmpina cu privire la acest PUZ” – au fost primele declarații făcute de edilul șef.

Întrebat, la sfârșitul conferinței de presă, de ce nu organizează cât mai multe întâlniri publice cu cetățenii, în care să dezbată această temă și să le explice oamenilor în detaliu etapele realizării acestui proiect și de ce nu comandă un sondaj de opinie pentru a afla în ce măsură câmpinenii își doresc un pasaj subteran în centrul civic, primarul a evitat să ofere răspunsuri concrete. Nici la întrebarea ”ce se va întâmpla dacă legislativul local va respinge noul proiect de PUZ al zonei centrale” primarul nu a dorit să răspundă.

Proiectul de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal pentru proiectul care include și pasajul subteran a fost publicat pe site-ul Primăriei Câmpina și este supus dezbaterii publice până la data de 13 august. Următorul pas va fi supunerea lui spre aprobare Consiliului Local.

Urmăriți prima parte a conferinței de presă în format video și continuarea acesteia, până la final, mai jos, în format audio, înregistrare ce conține inclusiv răspunsurile primarului Alin Moldoveanu la întrebările ziariștilor.

22 Comentarii  

 1. Aline , da inainte . Lupta .
  Sa vedem ce iese . Vor vedea cei care supravietuiesc.
  In Kuwait spuneau ca vor stinge incendiile si vor capta sondele in eruptie in zeci de ani , au facut toata treaba in citeva luni , pentru ca au avut bani. Daca o sa obtii de la cei care au bani cea ce trebuie fa ceva.

  SUCCES.

  1. Uni ar putea sa le ocoleasca , sau ar putea sa stea acasa pe caldurille astea.

 2. Florine pacat ca nu lasi primarul sa spuna tot ce are de spus . Opresti YouTubul exact cind ai vrea sa mai afli ceva.
  Lasa-l frate sa spuna , sa priceapa toti . Daca tot folosesti YouTubul pentru Oglinda de azi.

  1. 1. Pe dumneata cine te plateste ca e clar cu cine votezi? 2. Nu ti-e rusine sa vorbesti asa de pensionari?

 3. Acest Moldoveanu innebuneste ca nu stie cine posteaza cu „conturi false”. Asta e marea lui preocupare! NU, nu oamenii au creat panica, ci LIPSA DE RASPUNSURI din partea primariei. NICI acum NU au raspuns la NICIO intrebare! Nu le e rusine?

 4. Am ascultat cu mare atentie ce a explicat
  Domnului Primar si are dreptate…Campina are nevoie de aceasta modernizare …. Sa fim un Oras European.

 5. Poate sa zica primarul orice, oricum ai privi acest proiect, inseamna ruinarea Campinei si un calvar incredibit atat pentru cei care locuiesc in zona, cat si pentru restul campinenilor si celor care vin la noi in oras.

 6. „Îmi doresc să nu fie printre ei și consilieri locali, pentru că domnii și doamnele consilier au semnat documente privitoare la acest obiectiv”. – Modoveanu. Aceasta suna a amenintare la adresa membrilor CL si acestia ar trebui sa reactioneze dur. In fata argumentelor, orice om DE BINE isi poate schimba pozitia. Moldoveanu spune ca lucrarea va dura un an. MINTE! De la primarie se stie ca lucarea va dura (daca va incepe vreodata) intre 5 si 7 ani, NU de la oamenii care „au creat panica”. Asta (Moldoveanu) ar spune ca pasajul se face peste noaopte ca sa pacaleasca naivii!

 7. Buna aia cu conturile false… Proiect aberant. N-ai cu ce , n-ai cu cine. 20 ani vor trece cu noroi in Campina si nu va fi gata. Niciodata. Depaseste posibilitatile unui oras ca al nostru. Si pentru ce? Ne plimbam pe centru? Pai ce ne impiedica acum? Dispar 100 locuri de parcare…
  Nu veti putea fura fara a da socoteala. Nu mai merge. Si atunci, ce va mana in lupta?

 8. Eu am o intrebare: de ce NU-si asuma nimeni (ma refer aici la cei care stiu cum si au timp) o PETITIE ONLINE impotriva acestui pasaj care sa circule pe facebook ca sa fie semnata de cati mai multi oameni ca e evident pentru oricine vrea sa inteleaga ca majoritatea NU vrea acest pasaj. Astfel am putea arata clar ca NU vrem acest pasaj in Campina. Se inregistreaza sau se trimite prin email la Primarie (cel mai bine pana pe 13 august) si atunci chiar nu mai poate Moldoveanu si camarila lui sa se fofileze!

 9. Asta ne crede tampiti: NU raspunde la nicio intrebare importanta despre pasaj, NICIUNA, dar vrea sa ne convinga ca, vezi Doamne, tot se sparge pe centru asa ca de ce sa nu se faca si pasajul? Adica, repet: ne crede pe toti tampiti! Haideti sa-i aratam ca nu suntem si sa insistam sa raspunda la toate intrebarile puse de locuitorii Campinei! Sincer, consider ca numai persoanele prostute (ca sa nu jignesc) si clica lui alde marele regizor Paraschiv il cred.

 10. Singura soluție legală este referendum-ul pentru demiterea primarului( ordonanță 57/2019, art.159) .Acest referendum se poate pune în aplicare doar dacă minim 25% dintre cetățenii Cămpinei vor semna această cerere ( nume, prenume, adresă, serie și nr. buletin, semnătură lizibilă)și o vor depune la Consiliul Județean Ploiești care va fi obligat să organizeze acest referendum.Dar cămpinenii dorm iar mulți dintre consilierii locali care acum fac zgomot se vor ” reorienta” și vor aproba PUZ- ul care îi va permite primarului să distrugă orașul. Iar vremea petițiilor semnate pe Facebook a trecut de mult, e frecție la un picior de lemn.

  1. Consilierii locali (daca au cat de cat inteligenta politica si multi au, chiar sunt unsi cu toate alifiile) nu se vor reorienta pentru ca in acest moment toti inteleg, inclusiv Moldoveanu, ca acest PUZ le va asigura celor care sunt impotriva lui castigarea alegerilor viitoare.

 11. Văd pe aici mulți ” anonimi” care se bizuiesc pe ” înțelepciunea politică” a celor din consiliul local.Așa se bazează românii de peste 30 de ani pe ” înțelepciunea politică” a celor care îi păcălesc să le ofere votul lor.Deci fuguța să vă cumpărați cizme de cauciuc, la anul pe vremea asta centrul orașului Cămpina va fi o mare groapă plină de apă și noroi.Q.E.D!

 12. Pentru ” anonim” : anonim ai fost și așa vei rămâne. Aici discutăm despre o problemă gravă , nu ne întrecem în replici de cancan.Dar ca să realizezi acest lucru ar trebui să ai un IQ( vezi DEX) un pic mai mare ca al unui copil de grădiniță Sper ca administratorul ziarului să nu îți mai dea dreptul la ” replică” , eu chiar am sugerat o soluție legală și nu îmi mai pierd timpul cu tot felul de ” anonimi” .QED!( pentru lămuriri folosește acelașiDEX).

  1. Administratorul este o persoana inteligenta, nu se ia dupa sperantele dvs.: de ce sa nu-mi dea mie dreptul la replica – om civilizat care nu jigneste – daca vi l-a dat dvs. care chiar ati jignit. Intrucat am un IQ „mai mare ca al unui copil de gradinita”, va spun ca nu mai raspund pe principiul „desteptul cedeaza”. Numai bine!

 13. Fiindcă sunteți deșteptul de serviciu al acestui site, expert în băgarea bățului în gard și al recitării unor poncife pretențioase, n-ar fi rău să vă demonstrați deșteptăciunea printr-o abstinență generoasă de la scris. Planeta va jeli, dar în cele din urmă, va merge mai departe. Dar pe principiul „deșteptul nu tace niciodată” sau „prostul trebuie să iasă ca păduchele pe frunte”, sunt convinsă că nu veți rezista…

 14. Pentru anonim: uite că eu nu sunt la fel de ” inteligent” și vă răspund că aia cu IQ-ul mai mare decât la un copil de grădiniță nu ține.Să i- o spuneți lui Mutu, îl găsiți la Rapid București, eu nu vă cred.Nu am jignit pe nimeni, chiar am oferit o soluție legală de demitere a primarului dar se vede că aveți mult timp liber pe care nu prea știți să îl folosiți.Restul e cancan ieftin😡 Cred că o vină pentru căderea în desuet a unei probleme grave îi aparține și administratorului dar el este obligat de lege să dea dreptul la replică tuturor ” anonimilor” !

 15. Este un vechi proverb care spune: dacă te bagi în troacă te mănâncă porcii! Așa și eu, mea culpa, cu ” anonimii” ăștia care bubuie de deștepți ce sunt!😄

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare