BREAKING NEWSȘtiri

Super petrecere în Parcul Soceram de 1 Iunie!

Anul acesta, cu ocazia zilei de 1 Iunie, Parcul Soceram din Câmpina va fi gazda unui super eveniment dedicat celor mici, organizat de Partidul Câmpina Curată cu sprijinul Asociației Câmpina Curată.
„Ne dorim ca 1 Iunie să fie o zi cu adevărat specială, așa că am pregătit un super eveniment pentru cei mici: Câmpina Curată a Copiilor. Propunem o zi plină de surprize, voie bună, distracție și veselie pentru întreaga familie, cu premii speciale pentru copii și atmosferă de poveste. Copiii vor avea parte de ateliere creative unde își vor putea exprima imaginația și învăța lucruri noi, vor avea la dispoziție artiști de face painting, iar animatorii veseli vor aduce, cu siguranță, un zâmbet pe chipul lor” – anunță organizatorii.

Prima trupă de percuție și samba din țară, Barbarossa Samba Group, va încânta publicul cu dinamismul și energia membrilor săi.
„Pentru părinți și micii pofticioși am pregătit un food truck ce va servi diverse bunătăți și răcoritoare, perfecte pentru o petrecere în aer liber” – transmit organizatorii, care vă invită să petreceți o zi de neuitat în Parcul Soceram, unde distracția este garantată pentru cei mici și mari!
Accesul este gratuit, iar evenimentul se va desfășura între orele 10:00 și 14:00.

2 Comentarii  

  1. Felicitări Doamnei și mult succes! Nu sunt câmpineancă,dar iubesc Câmpina. Și chiar merită să fie păstorită de o femeie deșteaptă, ambițioasă, implicată, cu experiență în administrație publică. Am cunoscut-o întâmplător pe vremea când lucra la Poliția Locală. Și mi-a rezolvat problema cu profesionalism . Când spun profesionalism spun că a făcut-o că la carte fără compromisuri, fără să părtinească. Și din câte știu și la Direcția pt protecția copilului a dat dovadă de aceleași calități. Să fie cu NOROC DOAMNĂ! Și sperăm din suflet să închideți gura MISOGINILOR și FRUSTRAȚILOR! DUMNEZEU să vă binecuvânteze!
    P.S. Mai ușor cu pianul pe scări Anonimilor! După ce că este dezacordat și sunetele sună cat se poate de fals, să nu îl scăpați și nu e bine.
    RESPECT pt persoanele AUTENTICE!

    1. V-as lua in serios dar tinand cont ca nici nu stiti unde postati, ce sa mai zic … La multi ani de Ziua Copilului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare