BREAKING NEWSEveniment

Ștefa Stroe, artist plastic câmpinean, invitație la „o porție de suflet”

Expoziție de sculptură la Muzeul Memorial „Nicolae Grigorescu”

În weekend-ul care urmează, mai precis sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 16.00, Ștefa Stroe – cunoscut artistic plastic câmpinean – invită iubitorii de artă și frumos să ia parte la vernisajul unei noi expoziții de sculptură la Muzeul Memorial „Nicolae Grigorescu”. „Vă invit, dragi prieteni, la o porție de suflet” – a scris aceasta pe pagina sa de Facebook.

Ştefania Stroe a absolvit Colegiul Național „Nicolae Grigorescu”, apoi Universitatea de Arte, Secţia Sculptură şi are un master în arte vizuale, predând, în acest domeniu, la Liceul Teoretic „Aurel Vlaicu” din Breaza. Din anul 2008 este membru al Uniunii Artiştilor Plastici. Prima expoziție personală a avut loc în 2011 tot la Muzeul Memorial „Nicolae Grigorescu”.
În urmă cu 13 ani a pus bazele unui atelier de creație unde face diverse activități de artă plastică cu copii de toate vârstele.
De-a lungul timpului, Ștefa a organizat diverse ateliere tematice și s-a implicat în numeroase proiecte, unul dintre ele fiind cel lansat de Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Câmpina, unde a fost profesor instructor în cadrul unui atelier de creație/ pictură dedicat seniorilor.

Un comentariu

  1. Ce înseamnă reflexul format în acest timp,al goanei capitalismului salbatic!?Nu mai esti atent la ceea ce este nou,interesant si autentic,care trece cuminte,civilizat pe langă tine.Din pacate,ma aflu printre ignoranti.Acum am realizat.Mii de scuze!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare