BREAKING NEWSȘtiri

Spectacol în derby-ul câmpinean la fotbal: CS Câmpina – Sportul Câmpina 10-2

Derby-ul câmpinean la fotbal dintre CS Câmpina și Sportul Câmpina, din cadrul celei de-a 28-a etape a Superligii B Prahova, a fost un adevărat spectacol, atât din punct de vedere al motivației celor două echipe, cât și în ceea ce privește numărul de goluri marcate, în total 12, unul mai spectaculos ca altul.
Primă repriză a fost una echilibrată, Sportul Câmpina, echipa oaspete antrenată de Filip Basma, deschizând scorul în min. 19. Club Sportiv Câmpina a egalat două minute mai târziu, pentru ca pe final să preia conducerea în urma transformării unei lovituri de la 11 metri.
Cea de-a doua parte a meciului a fost un adevărat festival de goluri, gazdele marcând de nu mai puțin de opt ori în poarta adversă, iar oaspeții o singură dată.
Scorul final de 10 -2 în favoarea CS Câmpina ne scutește de orice alte comentarii.

De remarcat faptul că patru dintre cele zece goluri înscrise de CS Câmpina poartă semnătura antrenorului-jucător Claudiu Dumitrescu, care cel mai probabil sezonul acesta are toate șansele să primească și titlul de golgheter al Superligii B Prahova. Pentru CS Câmpina au mai marcat: Matei (3 goluri), Botoșeneanu, Spurcaciu și Coman.
Clasamentul Superligii B Prahova (primele cinci echipe, cu șanse reale la promovarea în Divizia D), după etapa cu numărul 28 arată astfel:

  1. ACS Triumf Poiana Câmpina (53 puncte), cu 2 meciuri mai puțin disputate, între care cel cu CS Câmpina
  2. AS Starchiojd (51 puncte)
  3. CS Câmpina (49 puncte) cu un meci mai puțin disputat, cel cu ASC Triumf Poiana Câmpina
  4. CS Blejoi 2 (49 puncte)
  5. CS Scorțeni Bordeni (43 puncte)

Urmăriți în continuare înregistrarea video integrală a derby-ului dintre CS Câmpina și Sportul Câmpina, inclusiv spectacolul de goluri din repriza secundă, precum și declarațiile de după meci ale celor doi antrenori, Claudiu Dumitrescu și Filip Basma, în care antrenorul CS Câmpina face și câteva referiri la meciul nedisputat cu ACS Triumf Poiana Câmpina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare