BREAKING NEWSȘtiri

SOCERAM construiește cea mai mare fabrică de BCA din România la Târgu Cărbunești, județul Gorj

SOCERAM a demarat miercuri, 2 noiembrie, lucrările pentru construirea celei mai mari fabrici de producție BCA din România la Târgu Cărbunești, în județul Gorj, viitoarea fabrică având o capacitate de producție de până la 1500 metri cubi pe zi.
A treia unitate cu acest profil a societății, după cele de la Cordun și Doicești, noua fabrică își va începe activitatea de producție a blocurilor ceramice peste doi ani și va genera numeroase locuri de muncă pentru localnici.

La evenimentul prilejuit de demararea lucrărilor de construcție au participat atât oficialități locale ale administrației publice gorjene, cât și reprezentanți ai companiei Soceram, care au salutat apariția noului proiect economic într-o zonă care avea mare nevoie de locuri de muncă.
„Suntem astăzi martorii celui mai important eveniment de care a avut parte localitatea Cărbunești în ultimii 30 ani: deschiderea celei mai mari investiții care are loc în localitatea noastră. Vreau să mulțumesc în mod deosebit conducerii Soceram și tuturor celor care au sprijinit, timp de doi ani și jumătate la obținerea avizelor. Iată că reușim acum să punem piatra de temelie la această investiție și sunt convins că vom reuși chiar mai repede de doi ani să tăiem și panglica” – a declarat Dănuț Birău, primarul localității Târgu Cărbunești.

2 Comentarii  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare