BREAKING NEWSȘtiri

Primăria Câmpina organizează concurs de proiecte pentru ocuparea funcției de manager al Casei de Cultură „Geo Bogza”

Consiliul Local Câmpina va lua în discuție, cel mai probabil în ședința ordinară de miercuri, 28 februarie, proiectul de hotărâre privind organizarea unui concurs de proiecte pentru ocuparea funcției de manager al Casei de Cultură „Geo Bogza”. La propunerea inițiatorului, primarul Alin Moldoveanu, aleșii locali vor avea de aprobat regulamentul de organizare și desfășurare a concursului, dar și caietul de obiective în baza căruia vor fi depuse proiectele de management.

Potrivit proiectului de hotărâre, candidații trebuie să întrunească, între altele, următoarele condiții: să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul de activitate al instituției: Domeniul fundamental – Științe Umaniste și Arte, vechime în specialitatea studiilor de minimum 3 ani, să întrunească condițiile de pregătire sau experiență în management.

Vă reamintim că în urma reorganizării instituțiilor de cultură, aprobată de Consiliul Local, Casa Tineretului și Casa de Cultură „Geo Bogza” sunt administrate în comun de un responsabil interimar în persoana Gabrielei Honciu, fost consilier de achiziții la Piața Centrală. Aceasta a fost numită în funcție prin dispoziția primarului Alin Moldoveanu, după ce Alexandra Toma, responsabilul instituției între anii 2016 – 2023, a intrat în concediu postnatal.

Concursul de proiecte se va desfășura după următorul calendar:

– 05 martie 2024 – 27 martie 2024 elaborarea și depunerea proiectului de management de către candidați;
– 28 martie 2024 – 29 martie 2024 –  perioada de selecție a dosarelor;
– 30 martie 2024 – 9 aprilie 2024  – analiza proiectelor de management de către membrii comisiei de concurs- prima etapa;
10 aprilie 2024 – aducerea la cunoștință candidaților, în scris, precum și aducerea la cunoștință publică, prin afisare la sediul Casei de Cultura ”Geo Bogza” și la sediul Primariei Municipiului Câmpina și pe pagina de internet a acestora, a notei obținute în prima etapă;
11 aprilie 2024 – sustinerea proiectelor de management în cadrul interviului;
– 12 aprilie 2024 – aducerea la cunostința candidatilor, în scris, precum și aducerea la cunostință publică, prin afișare la sediul Casei de Cultură ”Geo Bogza” și la sediul Primăriei Câmpina și pe pagina de internet a acestora, a rezultatului concursului.

Mai multe detalii cu privire la condițiile de concurs puteți citi AICI.

3 Comentarii  

    1. stati linistit, postul e deja dat: paraschiv mai mult ca sigur ca trebuie sa-l aranjeze si pe asta. Si daca se inscriu 100 tot el ia examenul.

  1. Studiile specifice cerute sunt numai din domeniul fundamental „Stiinte umaniste si arte”. Conform nomenclatorului mentionat in Regulamentul de concurs, asta EXCLUDE studiile economice (inclusiv in management), de comunicare, administrative si juridice ! Initiatorul proiectului de hotarire este dl primar. Asadar, dansul nu doreste un manager profesionist pentru postul acesta care, culmea, chiar este de manager, ci doreste in schimb un profesionist din urmatoarele stiinte: Filologie, Filosofie, Istorie, Teologie, Studii culturale, Arhitectura si urbanism, Arte. Interesant…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare