BREAKING NEWSEveniment

Prăjitoria cu Povești va reprezenta Câmpina la Slow Coffee Festival 2022

Cel mai important eveniment al cafelei de specialitate din România, cu intrare liberă, Slow Coffee Festival 2022, va reuni în perioada 29 – 30 octombrie, la București, prăjitori renumiți de cafea din țară și din străinătate, ocazie unică anul acesta pentru toți iubitorii și pasionații de cafea de a degusta specialități preparate de profesioniști cum ar fi cei de la 29 Roastery Sibiu, Coffee Cup Cluj, A Roastery Oradea, Urban Vibe Roastery, Papa Jacques, Nomonym Roastery, Sumo Coffee Roasters –  Irlanda, Meron Roastery, Arusha Baia Mare.
Ediția a VI-a a Slow Coffee Festival va avea loc pe parcursul a două zile la Galeriile Senat – Combinatul Fondului Plastic București și va cuprinde, în programul manifestărilor, printre altele, ateliere și prezentări pentru cei care își doresc să deschidă un Coffe Shop ori să specializeze în acest domeniu și o zonă expozițională bogată, cu produse pe bază de cafea și echipamente.
Elementul de noutate îl reprezintă conceptul Green Village, a cărui vedetă este cafeaua verde, despre ale cărei origini participanții vor putea afla totul direct de la specialiști veniți din străinătate.
Și dacă vă bate gândul să ajungeți până acolo, trebuie să știți că aveți posibilitatea de a achiziționa, inclusiv pentru acasă, echipamente profesionale de prăjit și preparat cafea, cafea proaspăt prăjită, sucuri, ciocolată artizanală, brownies și multe alte surprize.

Inedit pentru câmpineni este faptul că orașul nostru va fi reprezentat pentru prima dată la acest festival de Prăjitoria cu Povești, o afacere socială înființată relativ recent la Câmpina.
Denissa Voicu, managerul societății, ne-a oferit câteva detalii legate de participarea la acest eveniment: „Prăjitoria cu Povești va participa la ediția din acest an a Festivalului, în Roaster’s Village. Aceasta înseamnă că, pe parcursul a două ore, sâmbătă, 29 octombrie, între orele 17-19, vom prepara cafea prăjită de noi și o vom oferi spre degustare participanților. De asemenea, o vom putea și vinde celor care vor fi seduși de aromele cafelei noastre, precum și celor curioși să afle cât mai multe despre cafeaua prăjită de noi. Teodor Pietricioiu (vezi video) un tânăr pasionat de cafea care face voluntariat la noi de câteva luni, va participa și ne va reprezenta în cadrul festivalului, duminică, 30 octombrie, la Campionatul Național de Aeropress, o metodă de preparare a cafelei riguroasă, dar și spectaculoasă. Iată că punem Câmpina pe harta cafelei de specialitate și credem că împreună putem construi și aici o comunitate a celor mereu dornici să experimenteze noi și noi arome și gusturi ale acesteia. Cafeaua nu este doar un cuvânt, cafeaua este o lume, pe care oricine o poate descoperi la Prăjitoria cu Povești!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare