BREAKING NEWSȘtiri

PNL Câmpina rămâne ferm pe poziții: proiectul primarului Moldoveanu nu e benefic pentru oraș!

Frământările interne din PNL Câmpina pe tema proiectului de PUZ ce include un pasaj subteran în zona centrală a orașului s-au accentuat în ultimele zile, odată cu decizia lui Iulian Dumitrescu, președinte al Consiliului Județean și totodată al PNL Prahova, aceea de a susține fățiș controversatul proiect al primarului Alin Moldoveanu.
Marți, 4 octombrie, la doar câteva ore după ședința extraordinară a CJ Prahova, în care s-a votat cu majoritate de voturi acordul în vederea unui viitor parteneriat între instituția condusă de Iulian Dumitrescu și Primăria Câmpina, în ceea ce privește proiectul de regenerare urbană ce include și realizarea unui pasaj subteran, Biroul Politic al PNL Câmpina s-a întrunit de urgență, reconfirmându-și poziția inițială față de PUZ și pasaj.
”Membrii Biroului Politic Local, organismul de conducere al PNL Câmpina, s-au întâlnit și cu fermitate au reconfirmat poziția inițială față de PUZ și pasaj: proiectul nu este benefic pentru oraș și nu îl susținem. Aceasta este convingerea noastră și nu ne-o schimbă nimeni. Faptul că a fost adoptat un acord de parteneriat la Consiliul Județean nu modifică cu nimic situația. Libertatea de exprimare în cadrul organizației noastre este garantată, dar nu acceptăm să ni se impună ceva ce nu este bazat pe argumente solide. Decizia noastră are la bază opiniile justificate ale membrilor Biroului Politic Local, ale membrilor de partid și ale câmpinenilor, exprimate la dezbaterea publică, prin sondajul realizat și în cadrul audiențelor. Acest proiect ne va afecta pe toți. Noi suntem câmpineni înainte de a fi membri PNL” – ne-a declarat Marian Nistor, președintele PNL Câmpina.
Marian Nistor se găsește însă astăzi în situația ingrată în care singurii reprezentanți ai PNL Câmpina în Consiliul Local, Florin Marcu și Dan Nica, să exprime public, în mai multe rânduri, intenția de a vota favorabil acest proiect de PUZ, în total dezacord cu hotărârea Biroului Politic Local.
Fără susținerea propriilor consilieri și împotriva deciziilor conducerii județene de partid, PNL-ul condus de Marian Nistor rămâne ferm pe poziții, dar din ce în ce mai izolat, în contextul în care surse politice dau ca sigură întoarcerea lui Alin Moldoveanu în partid, cu misiunea de a reorganiza Colegiul 2 Deputați Prahova și PNL Câmpina înaintea alegerilor din 2024.

Vă reamintim că primarul Alin Moldoveanu a convocat Consiliul Local mâine, 7 octombrie, într-o ședință extraordinară de îndată în care supune aprobării legislativului aprobarea încheierii acordului cu CJ Prahova și aprobarea controversatului PUZ.

5 Comentarii  

  1. Marcu si Nica sunt niste imbecili care vor si ei o parte din cascaval. Nica e doctor, chipurile intelectual , nu i-ar fi rusine. Ar trebui huiduiti peste tot in oras, vorba unui comentator aici, pe Oglinda, au bani sa se mute oare cand incep lucrarile? Pai sa revina greii care au plecat din partid si sa-l ajute pe Nistor ca se dadeau mari liberali, vai de ei!

  2. Cica un consilier local de la PSD,care l-a determinat pe acest pseudoprimar sa paraseasca sedinta de consiliu in timpul dezbaterilor la ultimul punct de pe ordinea de zi,diverse,fiindcă nu facea fată,ar fi zis ca n-o sa aibe nimeni curaj în Consiliul Local sa voteze PUZ-ul cu pasajul,de frica campinenilor.Acest consilier,cu scoală ,probabil ca nu s-a gandit ca la cat de mare e „cascavalu'”,ăstia care vor vota asa ceva o sa aibe bani sa-si cumpere case prin alte parti.Așa ca,în final,ei cu foloasele, noi cu ponoasele.
    Campinenii or fi știind ca daca acest PUZ trece de Consiliul local,nu mai exista nici o lege care să-i opresca pe acesti combinagii,care sustin,auzi,ca 95% din locuitorii orasului sunt de acord cu pasajul?Aberant!!!
    Însistentele lor,argumentele lipsite de consistenta,ba chiar ridicole multe dintre ele,”proferate”in fata campinenilor,95% ostili proiectului(si nu pro proiect) arata ca pe acesti edili nu-i preocupa satisfacerea interesului public,cum scrie la lege,conditiille de viata ale oamenilor din acest oraș,ci viitorul indepartat al orasului,chipurile,care de fapt echivaleaza cu viitorul lor ciocoiesc.
    Și totusi se bazeaza ei pe ceva care ar putea sa fie o protectie în fata legii penale.Au ei pe cineva care….. .,d-aia insista atat de mult,sunt siguri pe ceva!

  3. Toată admirația pentru pozitia d-lui Nistor !!!Cei doi oameni din cl.vor și ei să fie pe placul oportunistului de Dumitrescu !!!Păcat,chiar nu vad ce vor cetățenii orașului?!

  4. O plângere penală pentru abuz de funcție s-o prea face pentru primarul acesta? Ar trebui sa reprezinte interesul campinenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare