BREAKING NEWSȘtiri

Ploaia din această dimineață a dat iar Câmpina peste cap

Mai multe străzi ale municipiului Câmpina au fost la propriu inundate de ploaia care a măturat orașul la primele ore ale dimineții. În mai multe zone, cetățenii s-au confruntat din nou cu străzile devenite lacuri ori cu apa intrată în curți.

Pe strada 1 Mai, angajații Floricon „pescuiau” la propriu resturile menajere luate de șuvoiul de apă care, în anumite porțiuni, acoperea strada din gard în gard. Acest lucru se întâmplă pe strada 1 Mai de fiecare dată când plouă mai abundent. Este drept că, după cum se poate vedea în fotografie, gunoiul este scos în stradă în pungi ori în cutii, fără a fi pus în pubele, cum ar fi normal, chestiune care în astfel de ocazii creează o mizerie de nedescris.

Avertizare de Cod Roșu Meteo

Pentru astăzi, 5 iulie, în intervalul orar 10.00 – 11.30, Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare 𝐂𝐨𝐝 𝐑𝐨𝐬̦𝐮 averse torențiale care vor acumula peste 40- m50 l/mp, local chiar 50…60 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină. Sunt vizate următoarele localități: Câmpina, Breaza, Filipeștii de Pădure, Filipeștii de Târg, Brebu, Florești, Telega,Măgureni, Bănești, Poiana Câmpina, Provița de Jos, Provița de Sus. Avertizările prin RO-ALERT au venit, însă, la multă vreme după ce ploaia se oprise.

3 Comentarii  

    1. Pai o sa fie piscina gratuita deci este bine ca proiect sa vina cu bere și mici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare