BREAKING NEWSȘtiri

Partidul Verde, POL și independentul Costel Filip susțin proiectul de buget propus de primarul Câmpinei pentru anul 2022

Astăzi, 11 februarie, Consiliul Local Câmpina se va întruni în ședință extraordinară, convocată de primarul Alin Moldoveanu, pentru a dezbate și a vota bugetul public al municipiului pentru anul 2022.
Prin intermediul unor comunicate de presă remise joi, 10 februarie, majoritatea partidelor politice reprezentate în Consiliul Local și-au arătat intenția de a-și susține, în principal, propria agendă de proiecte pentru a obține finanțare din bugetul public. Excepție fac reprezentanții Partidului Verde (Naomi Ionescu, Roxana Gheorghe), ai Partidului Oamenilor Liberi (Liviu Briciu, Cosmin Raț) și consilierul independent Costel Filip, care au declarat că susțin proiectul de buget propus de primarul independent Alin Moldoveanu.


Întrebați de ce au ales să meargă pe mâna primarului în ceea ce privește construcția bugetară pentru acest an, reprezentanții celor două formațiuni politice ne-au declarat:
”Consilierii Partidului Oamenilor Liberi au fost invitați la toate consultările pe marginea bugetului de către Primarul Câmpinei și după dezbateri am fost de acord cu bugetul în forma actuală” – spune Liviu Briciu (POL).
„Noi, cei de la Partidul Verde, în urma discuțiilor cu domnul primar și cu reprezentanții serviciilor de specialitate din Primărie, susținem proiectul de buget în forma propusă de aceștia. Credem că este un buget bine echilibrat” – a declarat Noemi Ionescu, consilier din partea Partidului Verde.
La rândul său, independentul Costel Filip declară: ”Am încredere în bugetul gândit și propus de domnul Alin Moldoveanu. Este cel mai echilibrat și realist buget din ultimii ani la Câmpina”

Reprezentanții POL au ținut să precizeze și care sunt proiectele lor de viitor, propuse edilului șef, dar care nu vor intra în bugetul pe anul în curs din lipsă de fonduri. Proiectele se referă la: refacerea si modernizarea sălii de spectacole a Casei Tineretului, la construirea unui Amfiteatru – Grădină de Vară pentru organizarea de manifestări culturale în aer liber și la construirea unui parc destinat câinilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare