BREAKING NEWSȘtiri

Partidul Oamenilor Liberi susține construirea pasajului subteran la Câmpina

Astăzi, începând cu ora 12.00, consilieriul local Liviu Briciu (președintele filialei locale a Partidului Oamenilor Liberi) a organizat o conferință de presă, prima a acestui partid de la alegerile locale din 2020 și până în prezent, în care a dorit să expună punctele de vedere ale acestei formațiuni politice în legătură cu două dintre subiectele politico-administrative dezbătute în spațiul public pe larg în ultima vreme: proiectul ce vizează înființarea, cu personalitate juridică, a Bibliotecii Municipale și proiectul privind regenerarea urbană și creșterea mobilității urbane nepoluante în centrul Câmpinei, care cuprinde și un pasaj subteran.
Abordând primul subiect, referitor la Biblioteca Municipală, Liviu Briciu a făcut un scurt istoric al eforturilor sale, zadarnice de altfel, de a înființa un Centru Cultural care ar fi cuprins și Biblioteca, afirmând la un moment dat că ”PSD vrea să înființeze un centru cultural original, așa cum a vrut și mai marele dumnealor, Ion Iliescu, să înființeze o democrație originală”.

În ceea ce privește al doilea subiect, proiectul ce cuprinde și pasajul subteran, liderul POL a încercat să argumenteze de ce el și Cosmin Raț, reprezentanți în Consiliul Local Câmpina ai acestui partid, vor vota în favoarea realizării acestui proiect: ”De fapt, tot ceea ce se întâmplă în spațiul public legat de acest proiect este o furtună într-un pahar cu apă, pusă la cale de liderii de partid ai PSD, PNL, PMP și USR, care azi sunt împotriva a ceea ce au votat consilierii lor în anii 2020 și 2021. În anul 2021, consilieri ai acestor partide au votat proiectul de hotărâre nr. 133 privind aprobarea încheierii Acordului de parteneriat între Unitatea Administrativ Teritoriala Municipiul Campina, în calitate de partener și Agenția pentru Dezvoltare RegionaIă Sud Muntenia, în calitate de lider de parteneriat, în vederea realizării proiectuIui „Sprijin la nivelul regiunii Sud Muntenia pentru pregătirea de proiecte finanțate din perioada de programare 2021 – 2027 pe domeniile mobilitate urbană, regenerare urbană, infrastructură și servicii publice de turism. (…) Fondurile europene se acordă atunci când se deschid axe de finanțare pe anumite domenii. Proiectele poti fi sau nu interesante și câștigătoare sau necâștigătoare funcție de idee și expunere, care trebuie să se încadreze în cerințele respective (…) Politica executivului cu care am fost toți de acord este să atragem fonduri europene cât mai multe, aceste fonduri reprezentând singura șansă de dezvoltare a municipiului Câmpina într-o perioadă relativ scurtă (…) În urmă cu două luni, liderul PSD, urmat de alți trei lideri, în total patru oameni care au pierdut foarte mult la alegerile trecute, încep un atac în presă, cu scrisori trimise oamenilor, electorale bineinteles, inducând panica în cetățeni și speculând nemulțumirile normale ale oamenilor, în speranța că vor obține electoral câteva voturi în plus. (…) Modernizarea unui oraș cu proiecte de acest gen nu se poate face în liniște, fără deranj. Noi așteptăm din partea politicienilor prezenți în consiliuș local mai multă maturitate. Aceasta va fi ultima noastră șansă pentru o investiție mare în Câmpina din fonduri europene. Este o mare oportunitate pentru orașul nostru să-și schimbe fața spre modernizare. Noi o să votăm acest PUZ!” – declarat, între altele, Liviu Briciu.

Urmăriți în continuare prima parte a conferinței de presă susținută de Liviu Briciu, legată de subiectul Bibliotecii Municipale:

3 Comentarii  

  1. Previzibil politicienii cămpineni, foarte slab pregătiți din toate punctele de vedere, s-au sucit așa că avem toate șansele ca în următorii 10-15 ani să mergem cu cizme de cauciuc printr-un centru care va fi un nesfârșit șantier! Ce să zic, ” felicitările ” noastre măi tovarăși ” liberi” de orice responsabilități!🤮

  2. Domnule consilier Briciu, marele expert IT si atotstiutor, faceti ceva cu link-ul catre ghiseul.ro ca nu merge de 1 saptamana sa platim impozitele online. Si voi vreti pasaj…

  3. În plan virtual,oamenii astia „liberi”și-au tras ochelari de cal,ca de,le au cu virtualul.Cand vin la sedința de consiliu să le pună cineva pe masa si unii reali,poate asa îsi dau seama de penibilul creat.Păi,dacă la început,consilierii au votat,fiind si „sita nouă”,niste proiecte introductive,asta înseamnă ca sunt obligati in continuare sa voteze,dupa ce „fantazmagoria” si-a aratat chipul monstruos?Nici vorbă!
    Cultura,într-adevar trebuie să aibe personalitate,mai ales în orasul nostru,dar nu neaparat si juridică,unde banii sa fie „zăngăniți”,mai mult,la chitară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare