BREAKING NEWSȘtiri

Partidul Câmpina Curată lansează petiția publică „Turnul înclinat trebuie demolat”

Astăzi, 11 septembrie, Partidul Câmpina Curată a organizat o conferință de presă a cărei unică temă a fost lansarea unei petiții publice prin care formațiunea politică locală cere demolarea celei mai rușinoase clădiri din oraș – turnul înclinat. La conferința organizată de PCC au fost prezenți mai mulți membri ai partidului, iar mesajul a fost transmis de președintele Rudolf Leica.

COMUNICAT DE PRESĂ

Partidul Câmpina Curată continuă demersurile prin care dorește să se implice activ în viața și problemele comunității locale prin demararea unui nou proiect civic. În urma unui sondaj efectuat în rândul tuturor membrilor și susținătorilor, Partidul Câmpina Curată se implică acum direct, în problema clădirii abandonate de pe Bulevardul Carol I și strânge semnături pentru a cere demolarea imobilului cunoscut și sub denumirea de „Turnul înclinat”.

Câmpinenii sunt încurajați să semneze pentru a solicita Primarului și Consiliului Local să ia măsurile necesare pentru demolarea turnului înclinat din centrul orașului, construcție care reprezintă o amenințare reală la adresa siguranței publice.
Petiția poate fi semnată atât în format fizic, prin completarea listelor puse la dispoziție de către reprezentanții Partidului Câmpina Curată, cât și online, accesând https://campaniamea.declic.ro/p/Turnulinclinat.

Abandonat de către proprietar, turnul are o structură de rezistență vizibil afectată și se poate prăbuși în cazul unui cutremur. Imobilul și terenul din jurul său sunt spații insalubre, care conferă un aspect dezolant și neîngrijit orașului – acestea sunt câteva dintre motivele care au determinat Partidul Câmpina Curată să lanseze petiția „Turnul înclinat trebuie demolat”.

Prin demolarea acestei construcții, Partidul Câmpina Curată urmărește să încurajeze revitalizarea urbană și să promoveze responsabilitatea și grija față de binele comun. Printre argumentele care susțin această inițiativă se numără și faptul că spațiul ocupat de peste 20 de ani de acest șantier nu este utilizat în mod eficient și nu aduce niciun beneficiu real comunității locale.
Partidul Câmpina Curată propune soluția achiziționării la o valoare justă a clădirii de la firma privată care o administrează, urmată de demolarea sa.
Aceasta nu este prima petiție publică demarată de către organizația politică locală. În primăvara acestui an, Partidul Câmpina Curată a devenit, alături de alte formațiuni politice și reprezentanți ai societății civile, membru fondator al Grupului de Inițiativă Civică «Spunem NU pasajului subteran».

Rudolf Leica
Președinte al Partidului Câmpina Curată
Email: secretariat@partidulcampinacurata.ro
Telefon: 0344 566 903
Website: https://partidulcampinacurata.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/PartidulCampinaCurata/
Instagram: https://www.instagram.com/partidulcampinacurata/
TikTok: https://www.tiktok.com/@partidulcampinacurata

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare