BREAKING NEWSȘtiri

Motocicliştii de la „Roata de Foc” reiau campania de donare de sânge la Câmpina după doi ani de pauză

A X-a ediție a campaniei de donare de sânge organizată de membrii Asociaţiei Moto „Roata de Foc” în oraşul nostru, în colaborare cu Centrul de Transfuzie Sanguină Ploieşti, va avea loc sâmbătă, 26 februarie, în foaierul mare al Casei Tineretului.
Deși au fost obligați să amâne campania în ultimii doi ani pe fondul pandemiei de Covid-19, motocicliștii câmpineni s-au prezentat în continuare la Centrul de Transfuzie de la Ploiești în acest răstimp și i-au îndemnat și pe alții să o facă.

Pentru actuala ediție au fost luate toate măsurile de siguranță din partea organizatorilor, în sarcina donatorilor rămând obligația de a purta masca sanitară. Pentru că sângele salvează vieți și pentru că este nevoie de el acum mai mult decât oricând, pentru a dona sânge nu aveți nevoie de certificat verde.
Din cauza faptului că nu ştiu condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească, mulţi dintre cei care s-au prezentat la edițiile anterioare nu au putut dona, astfel că e important să cunoaşteţi toate criteriile stabilite de organizatori.
În primul rând, trebuie să vă faceţi obligatoriu programare la numărul de telefon 0734-703.869, iar în ziua donării să aveţi la dvs. cartea de identitate. Donatorul trebuie să fie sănătos, să aibă vârsta cuprinsă între 18 şi 50 ani, minim 55 de kilograme, să nu fi suferit recent intervenţii chirurgicale majore,  să nu fie supus niciunui tratament medical și să nu fi consumat alcool cu minim 24 de ore înaintea donării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare