BREAKING NEWSȘtiri

Mihai Goran, șeful Serviciului Ordine Publică al Poliției Locale Câmpina, cercetat pentru avere nejustificată

Marți, 19 decembrie, Agenția Națională de Intregritate a publicat pe site-ul instituției lista restrânsă a incidentelor de integritate prevăzută de Legea nr. 176/ 2010, printre care se numără și cel de avere nejustificată a lui Mihai Goran, fost comisar șef al Poliției Române, în prezent șef al Serviciului Ordine Publică la Poliția Locală din Câmpina.
Potrivit ANI, între averea dobândită de Mihai Goran și veniturile realizate împreună cu familia în perioada în care acesta ocupa o funcție publică cu statut special în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, este o diferență de 107.116 RON, motiv pentru care a fost sesizată Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Ploiești.


„Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Ploiești, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către GORAN MIHAI împreună cu familia, în perioada exercitării funcției publice cu statut special“ – se arată în comunicatul ANI.
Mihai Goran are 53 de ani, a lucrat în cadrul Poliției Municipale Câmpina, al Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr“, dar și în corpul de control al ministrului Afacerilor Interne. După pensionare, acesta a ales să-și continue activitatea la Poliția Locală din Câmpina, unde începând cu anul 2022 ocupă funcția de șef serviciu Ordine Publică.
„Până la finalizarea procedurii în contencios administrativ de către instanța competentă, nu am nimic de comentat!“ – a răspuns Mihai Goran la solicitarea publicației noastre de a oferi un punct de vedere legat de această situație.

4 Comentarii  

  1. A fura cu ocaua mare este sport national.In spitale,scoli,instituții publice .Cum se amortizează pilele,cunoștințele și relațiile.Nu ai pixul,nu ai munca de birou,faci foamea la patron.De ce nu se sesizează de ce unii care sunt no name tot caută angajați.Ca nu se găsesc persoane sa lucreze pe minim pe economie și ore suplimentare la patron.Cer de la alții respect dar nu îl oferă.Fiecare păcălește pe cine prinde.Locala trebuie desființată…..mai mult personal in strada nu în birouri.

  2. Pensionar dupa ce a lucrat la stat si angajat la stat, ambele simultan.
    Si bineinteles pensionat pe la vreo 50 ani presupun….
    Tara condusa de mafioti. Si poporul doarme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare