BREAKING NEWSȘtiri

Marian Nistor a demisionat din funcția de director al Pieței Centrale din Câmpina

Cu puțin timp în urmă, Marian Nistor, directorul Pieței Centrale din Câmpina, și-a depus demisia din această funcție la Primăria Câmpina. ”Este adevărat. Astăzi, la ora 16.00, mi-am depus demisia la primărie. Voi reveni cu un punct de vedere oficial legat de alegerea pe care am făcut-o. Tot acest război creat în jurul meu dăunează serviciului public pe care l-am condus și nu vreau ca și alți colegi să sufere din acest motiv” – ne-a declarat Marian Nistor.

Marian Nistor a ocupat funcţia de director al Pieţei Centrale din anul 2005. În 2008 a beneficiat de o suspendare temporară a activităţii, atunci când s-a transferat la Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului. În anul 2019, a cerut autosuspendarea din această funcție din motive personale, revenind în funcție un an mai târziu.
Vom reveni cu amănunte legat de acest subiect.

2 Comentarii  

  1. Unii spun ca aceasta demisie arata ca oamenii cat de cat integri (spun cat de cat ca se aud multe si la adresa dlui. Nistor desi mie personal pana in acest moment imi place) pleaca si asta e o greseala pentru ca-si aduce Moldoveanu infractorii lui si chiar nu mai scapam de ei. Altii spun ca graba de a incepe lucrarea la pasajul subteran este pe langa o comanda politica pe care trebuie s-o „onoreze” si o asigurare pentru Moldoveanu ca va fi reales in sensul ca unii campineni vor gandi: „daca tot a inceput, acu’ sa-l realegem sa si termine ca daca vine altul nu se stie ce-o urma”. Sper ca dl Nistor a cantarit bine aceasta demisie si mai sper ca liderii politici sa NU permita inceperea acestui pasaj sub NICIO forma. Ar putea sa se gandeasca acesti lideri si la binele campinenilor si sa desemneze IMPREUNA un candidat independent (da, INDEPENDENT, dar sustinut de partidele politice ca pe moneda asta a jucat Moldoveanu si pe scarba campinenilor pentru partidele politice) si sa fie unul puternic impotriva lui Moldoveanu sa fim siguri ca pleaca ca altfel asta-si baga camarila si nu mai scapam in veci de el.

  2. Deja e tarziu, camarila e pe pozitie. Oamenii buni au plecat, exact asa cum promitea public primarul dupa alegeri: nu voi da pe nimeni afara, vor pleca singuri!! Si noi stam si privim. Si partidele politice stau si privesc. In timp ce altii fac exact ce vor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare