BREAKING NEWSReportaje

LEMET – 30 de ani spre excelență în afaceri

Asemenea Romei, compania Lemet nu s-a construit într-o zi, ci pas cu pas, hală cu hală, utilaj cu utilaj. Au trecut 30 de ani de la fabricarea primului produs Lemet și compania numără în prezent o echipă formată din peste 800 de angajați, fiind una dintre cele mai mari fabrici din România de prelucrare panouri PAL și MDF, ce se întinde pe mai mult de un milion de metri pătrați.
LEMET a dezvoltat cea mai extinsă rețea de magazine de mobilă, care numără 69 de unități ce se întind pe o suprafață de 71.000 mp în 64 de orașe. Cel mai mare și mai modern magazin este la Ploiești, un adevărat mall al mobilierului.

Toate aceste cifre uluitoare se reduc, de fapt, la un singur numitor comun: câmpineanul Alexandru Rizea, omul care a ridicat din nimic una dintre cele mai mari companii de mobilă din România.
Drumul până la excelență nu este simplu. Treptele succesului nu sunt întotdeauna la îndemână. Și nici nu se urcă la costum, fără efort. Să ai o dorință nu e suficient. E nevoie de curaj, ambiție, disciplină și perseverență.
Despre această lecție de antreprenoriat valoroasă veți afla în curând amănunte foarte interesante într-un reportaj video privind activitatea companiei Lemet, realizat de publicația nostră la împlinirea a 30 de ani de existență a companiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare