BREAKING NEWSȘtiri

„Justițiarul de Berceni” în misiune la Câmpina. Un tânăr de 28 de ani, reținut pentru corupere sexuală de minore!

Alexandru Constandachi, mai cunoscut rețelelor sociale drept „Justițiarul de Berceni”, a fost prezent weekend-ul trecut la Câmpina, într-o misiune de prindere în flagrant a unui prădător sexual.

Februarie, 2023. „Justițiarul” prinzându-l în flagrant pe Daniel, tânărul care corupea minore. (Captură video You Tube/ Justitiarul de Berceni)

„Justițiarul” a mai fost la Câmpina la începutul acestui an, atunci când a încercat să-l prindă asupra faptei pe Daniel, un tânăr în vârstă de 28 de ani din localitate care abordase online o minoră în vârstă de 14 ani, căreia îi dăduse întâlnire în oraș.
Într-un video postat recent pe contul său de Tik Tok, „Justițiarul” apare însoțit de mai mulți tineri pe Bulevardul Culturii. „Am fost anunțați de câțiva copii din Câmpina că Daniel, individ pe care l-am mai prins de două ori, acționează iar ca un prădător. Mai exact, a intrat în anturajul unor copii și a început să câștige încrederea unor fete pe care le-ar fi atins în zone intime. Acesta a continuat discuțiile în online cu fetele, a încercat sa racoleze o fata de 13 ani, am venit, l-am prins și l am dat la Poliție. Părinții au fost audiați și au depus plângere” – ne-a declarat acesta în exclusivitate, confirmând că acțiunea a avut loc duminică, 10 septembrie.

Câmpina, 10 septembrie. Însoțit de mai mulți tineri, „Justițiarul” îl prinde din nou în flagrant pe Daniel. (Sursa: Tik Tok)

Surse apropiate de anchetă confirmă că tânărul a fost reținut pentru corupere sexuală de minore și se află în control judiciar.

2 Comentarii  

  1. Asta e justitia din Romania. Un pradator sexual, pedofil in devenire este lasat in libertate, in timp ce inchisorile sunt pline de oameni cu amenzi de circulatie si babe care vand patrunjel prin piete..

    1. Ar fi bine ca cei care nu-si platesc amenzile,fiind si insolvabili,sa se afle in închisori contraventionale.Dar,acestea nu mai exista,odată cu modificarea Constitutiei,in 2002.Si din acest motiv este atata dezordine în societate.Foarte multi insovabili comit foarte multe contraventii fara sa patească ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare