BREAKING NEWSȘtiri

Începe autorecenzarea! La Câmpina vor fi disponibile opt locații în care locuitorii pot primi asistență de la recenzori

Începând de luni, 14 martie, debutează etapa de autorecenzare a Recensământului populației și locuințelor 2021. Pentru prima dată în România recensământul va fi 100% informatizat, oferindu-se posibilitatea autorecenzării care se va realiza online de pe orice telefon mobil inteligent, tabletă sau calculator cu acces la internet.
Recensământul se va desfășura astfel:
-între 14 martie și 15 mai 2022 va avea loc autorecenzare online;
-între 16 mai și 17 iulie 2022 pentru cei care nu s-au autorecenzat va avea loc recenzarea prin interviu față în față cu înregistrarea datelor pe tabletă, de către un recenzor.

Locațiile în care veți putea primi asistență de la recenzori

În scopul realizării autorecenzării asistate a populației, la Câmpina, administrația locală a organizat 8 posturi de lucru, dispuse astfel: sediul Primăriei (2), sediul Direcției Economice (1), pasajul pietonal zona Piața Agroalimentară, spațiu amenajat în fața Corpului C1 (1), Școala Gimnazială ”Al.I. Cuza” (1), Liceul Tehnologic Mecanic (1), Casa Tineretului (1), Școala Gimnazială nr. 3 Voila (1). Acestea vor fi dotate cu cu echipamente puse la dispoziţie de Unitatea de Coordonare şi Implementare a Recensământului Populaţiei şi Locuinţelor.
Autorecenzarea asistată presupune înregistrarea informaţiilor cuprinse în programul de observare al recensământului de către persoana însăşi, cu sprijinul unui recenzor.
Pe toată perioada de autorecenzare, respectiv 14 martie – 15 mai 2022, programul de lucru al posturilor va fi de 8 ore pe zi, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, în intervalul orar 09.00 – 13.00 și 14.00 – 18.00.

Astăzi a fost ultima zi în care Primăria Câmpina a primit cereri de înscriere pentru completarea listei de recenzori în vederea recenzării asistate.
Potrivit HG nr.145/ 2022, ”plata recenzorilor care asigură autorecenzarea asistată se face în funcţie de numărul de chestionare pentru care se asigură asistența, chestionarul fiind compus din mai multe secțiuni cu grade de complexitate diferite, la un tarif de 7 lei pentru „Secțiunea pentru recenzarea persoanei” și 3,5 lei pentru „Secțiunea pentru recenzarea locuinței”.
Cheltuielile aferente instalării și funcționării posturilor de lucru, precum și plata recenzorilor, sunt suportate de la bugetul local.

Un comentariu

  1. Gata, pregatiti de razbelnita? Daca nu a-ti fi fost voi presa sa intetineti toata partea asta negativa, nu se ajungea aici. Slugarnici ce sunteti. Stiu ca nu o sa imi postati comentariu, dar sa va feriti de rezbelnita ca o sa va spuna populatia adevarul cu stiti voi ce…. sa nu uitati ca si voi traiti timpurile astea care le intretineti prin minciuna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare