BREAKING NEWSȘtiri

Handbalistele CS Câmpina debutează pe teren propriu în acest sezon competițional

Sâmbătă, 30 septembrie, handbalistele Clubului Sportiv Câmpina debutează în sezonul competițional 2023-2024 pe teren propriu, în cadrul celei de-a treia etape a Campionatului Național de Junioare 3, seria D.
Sportivele antrenate de Dan Vasile vor primi vizita handbalistelor de la CSM Râmnicu Sărat, iar meciul va începe la ora 11.00, în sala de sport a Colegiului Național „Nicolae Grigorescu” din Câmpina.
În primele două etape, CSM Câmpina a obținut o victorie în deplasare la CSO Mizil, iar un meci a fost anulat după ce echipa adversă s-a retras din campionat.

„Mă aștept la un meci dificil în compania celor de la Râmnicu Sărat, dar fetele sunt pregătite și dornice de victorie, mai ales că acum avem și o suprafață de joc senzațională, mai bună decât la Polivalentă” – ne-a declarat Dan Vasile.
După meciul fetelor antrenate de prof. Daniel Vasile din cadrul Campionatului Național de junioare III, de la ora 11 , cele mai mici handbaliste antrenate de prof. Toma Denisa vor intra pe suprafața de joc pentru a fi gazdele „Cupei Câmpina Sporturilor”. Echipele de handbal participante sunt CSM Ploiești și ACS Transilvania Brașov!
De subliniat faptul că, în perioada de vară, suprafața de joc a sălii de sport a CNNG a fost reparată și modernizată cu sprijinul unei sponsorizări generoase primite de la firma de echipament sportiv Decathlon și „arată senzațional”, potrivit antrenorului Dan Vasile.

Fără vreo implicare din partea administrației locale, proiectul modernizării suprafeței de joc i se datorează în mare măsură și directorului adjunct al CNNG, Bogdan Neagu, profesor de educație fizică și sport. Proiectul „Refacerea suprafeței de joc din sala de sport a Colegiului Național Nicolae Grigorescu” a fost declarat câștigător în cadrul programului Sportul Pentru Toți – Prahova, 2023, program finanțat de Decathlon România și implementat în Prahova de către Fundația Comunitară Prahova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare