BREAKING NEWSȘtiri

Handbalistele CS Câmpina au debutat cu victorie în Campionatul Național

Duminică, 18 septembrie, în prima etapă a Campionatului Național de Handbal Juniori 3, seria F a județului Prahova, echipa de fete a Clubului Sportiv Câmpina a învins în deplasare echipa ACS Orășenesc Mizil cu scorul de 28-11 (11-6 la pauză).
Aplaudate la scenă deschisă de publicul prezent în Sala Sporturilor din Mizil, câmpinencele au arătat consistență și entuziasm în joc, oferind astfel speranțe staff-ului tehnic și administrativ într-o evoluție bună și în următoarele etape.

Lotul de jucătoare folosit de antrenorul Dan Vasile în deplasarea victorioasă de la Mizil a fost următorul: Teodora Alexe, Rebeca Chițălan, Daria Cojani, Cristina Călărașu, Antonia Dragomir, Cătălina Antonie, Sofia Robu, Carina Vasile, Gabriela Roiniță, Mălina Cărămidaru, Ioana Cîrmaci, Ariana Duță, Teodora Jubea și Antonia Robu.

Meciul a fost arbitrat de Laurențiu Jugănaru din Ploiești și Adrian Caloian din Buzău.
Etapa viitoare, CS Câmpina va juca pe teren propriu, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, duminică, 25 septembrie, începând cu ora 10.30, în compania echipei ACS Academica Juniori Ploiești, una dintre cele mai bine pregătite echipe din această serie.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare