BREAKING NEWSȘtiri

Handbalistele CS Câmpina au câștigat turneul Transylvania Winter Cup de la Brașov

După un parcurs foarte bun în Campionatul Național de Junioare 3, încheiat în ultima etapă cu o victorie pe teren propriu împotriva celor de la CSO Tricolorul Breaza, echipa de handbal a CS Câmpina, antrenată de Dan Vasile, a câștigat ieri, 18 decembrie, și puternicul turneu Transylvania Winter Cup pentru junioare 4 care a avut loc la Brașov.
Astfel, în jocurile din grupe, CS Câmpina a învins CS Transylvania Brașov cu scorul de 21-17, pe CS Sporting Ghimbav cu 25-21 și CS Activ Prahova Ploiești cu scorul de 30-8. În finala de trei echipe, în urma unor meciuri de excepție apreciate de toți cei prezenți în Sala Sporturilor din Brașov, CS Câmpina a învins ACS Târgu Mureș cu scorul 25-10 și echipa CSS 2 București cu scorul 33-18, reușind astfel să-și adjudece trofeul.

La finalul competiției, organizatorii au nominalizat și componența echipei ideale formată din jucătoarele cele mai bune de la toate echipele, câmpineanca Teodora Jubea fiind desemnată cel mai bun pivot at turneului.
La festivitatea de premiere, diplomele au fost acordate de o fostă glorie a handbalului românesc, Paula Ungureanu.

„A fost un turneu puternic, cu echipe valoroase, în care am verificat nivelul nostru de pregătire cu echipe de aceeași categorie de vârstă,  junioare 4. Am fost îndelung felicitat de toată lumea handbalului prezentă acolo, nu neapărat pentru rezultat, ci mai ales pentru jocul senzațional al fetelor, iar acest joc a fost răsplătit de rezultatele obținute” – ne-a declarat antrenorul Dan Vasile, plin de entuziasm și mândru de elevele sale.

Clasamentul final al turneului a fost următorul:

 1. CS Câmpina (antrenor DANIEL VASILE)
 2. CSS 2 București (antrenor FLORIN BĂDESCU)
 3. ACS Târgu Mureș (antrenori DANIEL POP, LAURENȚIU POP)
 4. Transilvania I Brașov (antrenor OANA APETREI)
 5. ARSENAL TĂURENI (antrenor VASILE DOBRĂU)
 6. SZEJKE ODORHEIU SECUIESC (antrenor BARNA PALATKA)
 7. LPS Suceava (antrenor FLORIN CIUBOTARIU)
 8. Sporting Ghimbav (antrenor CRISTINA ROMILĂ)
 9. CSM Făgăraș (antrenor MARIUS MAROCICO)
 10. Activ Prahova Ploiești (antrenor CORNELIU MISĂILĂ)
 11. HC Art Galați (antrenor GABRIELA TALABĂ)
 12. Transilvania II Brașov (antrenor LENA BREBEANU).

Echipa turneului: Adriana Ignat (portar, ACS Tg. Mureș), Nora Lazăr (centru Szejke Odorhei), Cristina Iftinchi (extremă stânga, CSS 2 București), Maria Gîtman (extremă dreapta, LPS Suceava), Denisa Filip (inter stânga, Transilvania Brașov), Bianca Ioniță (inter dreapta, CSS 2 București), Teodora Jubea (pivot, CS Câmpina).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare