BREAKING NEWSȘtiri

HANDBAL. CS Câmpina, înfrângere după un meci de mare luptă

CS Câmpina – ACS Academia Junior Ploiești: 21 - 40

Duminică, 25 septembrie, în cadrul celei de-a doua etape a Campionatului Național de Handbal Junioare 3 grupa F a județului Prahova, sportivele CS Câmpina, antrenate de profesorul Dan Vasile, au pierdut la mare luptă, pe teren propriu, cu scorul de 21 – 40, în fața celor de la ACS Academia Junior Ploiești, o echipă de jucătoare mult mai experimentate, antrenată de Ionuț Georgescu.
Chiar dacă diferența de scor a fost de 19 goluri în favoarea ploieștencelor, prestația sportivelor de la CS Câmpina a fost în multe momente foarte bună, atât pe faza de atac, cât și pe cea de apărare, diferența de vârstă, talie și valoare între cele două loturi spunându-și într-un final cuvântul.

Lista marcatoarelor celor 21 de goluri înscrise de CS Câmpina este următoarea: Carina Vasile (8 goluri), Antonia Dragomir (2), Cristina Călărașu (3), Antonia Robu (2), Teodora Jubea (2), Cătălina Antonie (1), Sofia Robu (1), Alessia Stamate (1), Gabriela Roiniță (1).

Încurajate pe tot parcursul meciului de spectatorii prezenți în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” și susținute de o galerie inimoasă, câmpinencele au primit aprecieri inclusiv de la antrenorul echipei adverse, un fost handbalist cu multe evoluții la echipa națională a României.

VIDEO. Înregistrarea integrală a meciului dintre CS Câmpina și ACS Academia Junior Ploiești.

Un comentariu

  1. Într-adevăr foarte echilibrat meciul când pierzi la 19 goluri diferență!😆😆😆Bănuiesc că în viziunea celor care au scris articolul meciul era pe muchie de cuțit dacă Cămpina pierdea la 17 goluri , adevărat? Acum stai să vezi că ” omiteți ” să îmi publicați comentariul.Sau mai ști?🤭

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare